❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJAZZ AK680 715 TL (18 DOLAR) 🔥🔥🔥

her konuda her şeyi gömen gereksiz eleştiri yapan yeterlimi genel olarak mesajlarini inceledim gercekten her konuda bilgi bilgisiz bi lafin var forum bu demek degil ki her şeyin bir alicisi vardir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ornek gosterelim tabii bekle
İnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz sen yoksa şu saçma sapan çin sitesinin reklamını yapan arkadaş mısın? O da agresif tavır almıştı konusunu gömünce

İnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz sen yoksa şu saçma sapan çin sitesinin reklamını yapan arkadaş mısın? O da agresif tavır almıştı konusunu gömünce
yok o degilim tanimiyorum kendisini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar uzun aciklama yapmaya usenirim ben

bu model bariz sorunlu. hem switchleri kısa sürede bozuluyor hem de keycaps dandik, ona göre alın.

Bu sıcak fırstlar kategorısıne konu acanların satıcısı kendısıymıs gıbı urunlreı savunmalarının altında yatan psikolojiyi hiçbir zaman anlayamayacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
AK680DPF kupon kodunu kullanmayi unutmayin
yunexpress ile gonderilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler
Yunexpresslengonderiyorlar mesajin görmüşler galiba eyvallah

AK680DPF kupon kodunu kullanmayi unutmayin
yunexpress ile gonderilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler
O kadar iyi bir klavye değil. üstüne 300 400 eklesen türkiyede alabileceğin bir klavye. Bu değilde epomaker dynatab ve ato87 daha ön planda.

evde 2 adet var aktif kullaniliyor. keycap kalitesi hakkinda yorum yapamayacagim cunku kisa surede degistirmistim. ikisi de 1 seneyi gecti. bir tanesinin 1 switch kisa surede bozuldu, yedek ile degistirdim. fiyati uygun tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,294
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri