GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,869
Tr de bulursun bunu 1000 tl ye gidiyor keycapsleri çok çabuk siliniyortrde bulamazsin epomaker indirimiyle karistirmayin bunu
Tr de bulursun bunu 1000 tl ye gidiyor keycapsleri çok çabuk siliniyortrde bulamazsin epomaker indirimiyle karistirmayin bunu
İnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz sen yoksa şu saçma sapan çin sitesinin reklamını yapan arkadaş mısın? O da agresif tavır almıştı konusunu gömünceher konuda her şeyi gömen gereksiz eleştiri yapan yeterlimi genel olarak mesajlarini inceledim gercekten her konuda bilgi bilgisiz bi lafin var forum bu demek degil ki her şeyin bir alicisi vardir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ornek gosterelim tabii bekle
yok o degilim tanimiyorum kendisiniİnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz sen yoksa şu saçma sapan çin sitesinin reklamını yapan arkadaş mısın? O da agresif tavır almıştı konusunu gömünce
ürünümüz budur WELCOME5 kodu ile 608.50 tl ye düşmektedir site güvenilirdir kargolama olarak yunexpress kullanıyor eksta alırken belirtiyor kapıda ekstra vergi çıkarsa ödediğiniz vergiyi size geri ödüyorAndroid 12 TV Box Q3 Digital Display Cortex-A53 8GB 1GB 2025 - TRY 515.5
I like this. Do you think I should buy it?www.miniinthebox.com
cihaz özellikleri bakımından a53 işlemci kullanılmış xiaomide ise a55 kullanılmış bi tık önde xiaomi bu konuda fakat
depolama alanın 16 gb ile ürünümüz öne geçiyor 8gb fazla bir depolama alanı bulunmakta ekstra olarak
2 sininde 2 gb ram ve mali...
- kosanw
- Cevaplar: 57
- Forum: Sıcak Fırsatlar
o kadar uzun aciklama yapmaya usenirim benİnsanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz sen yoksa şu saçma sapan çin sitesinin reklamını yapan arkadaş mısın? O da agresif tavır almıştı konusunu gömünce
ürünümüz budur WELCOME5 kodu ile 608.50 tl ye düşmektedir site güvenilirdir kargolama olarak yunexpress kullanıyor eksta alırken belirtiyor kapıda ekstra vergi çıkarsa ödediğiniz vergiyi size geri ödüyorAndroid 12 TV Box Q3 Digital Display Cortex-A53 8GB 1GB 2025 - TRY 515.5
I like this. Do you think I should buy it?www.miniinthebox.com
cihaz özellikleri bakımından a53 işlemci kullanılmış xiaomide ise a55 kullanılmış bi tık önde xiaomi bu konuda fakat
depolama alanın 16 gb ile ürünümüz öne geçiyor 8gb fazla bir depolama alanı bulunmakta ekstra olarak
2 sininde 2 gb ram ve mali...
- kosanw
- Cevaplar: 57
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Yunexpresslengonderiyorlar mesajin görmüşler galiba eyvallahAK680DPF kupon kodunu kullanmayi unutmayin![]()
AJAZZ AK680 Keyboard 68-Key Layout Full key hot swappable
High-Quality Sleeve Switch with Metal Contacts This high-quality sleeve switch includes the following six parts from top to bottom: a cross switch post with optimized key feedback, a stretch spring that provides 45G trigger pressure, an upper switch cover that protects the inner switch from...ajazzbrand.com
yunexpress ile gonderilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler
Ben 2 sene önce almıştım. Plastik kokusundan zehirlenmemek için sattım hemenömrümde bu kadar çirkin klavye görmedim.
O kadar iyi bir klavye değil. üstüne 300 400 eklesen türkiyede alabileceğin bir klavye. Bu değilde epomaker dynatab ve ato87 daha ön planda.AK680DPF kupon kodunu kullanmayi unutmayin![]()
AJAZZ AK680 Keyboard 68-Key Layout Full key hot swappable
High-Quality Sleeve Switch with Metal Contacts This high-quality sleeve switch includes the following six parts from top to bottom: a cross switch post with optimized key feedback, a stretch spring that provides 45G trigger pressure, an upper switch cover that protects the inner switch from...ajazzbrand.com
yunexpress ile gonderilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler