realkemal isimli üyenin son içerikleri

1. R

Donanım Arşivi Web Sitesine Yazar Alımı

takipteyim
  2. R

Donanım Arşivi Web Sitesine Yazar Alımı

alım bitti mi
  3. R

Microsoft İnsan Vücuduyla Çalışan Kripto Para Birimi Patenti Aldı

Teknoloji dünyası hızla gelişiyor her geçen gün ilginç haberlerle karşılaşıyoruz ama bu sefer ki haber geçekten çok ilginç. Özelikle kripto para dünyası ve bilim kurgu sevenlerin ilgisini çekecek. Bu sistem nasıl çalışıyor? Bir kullanıcı tarafından bağlanan insan vücudu aktivitesi, bir...
  4. R

DOLAR DÜŞERMİ ?

umut fakirin ekmeği
  5. R

Hakkı Alkan Corana Virüsüne Yakalandı

ShiftDelete.net'in kurucusu Hakkı Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisinin de koronavirüse yakalandığını duyurdu.Takipçilerinden Hakkı Alkan geçmiş olsun dileklerini binlerce yorumla gösterdi. Kendisi yaşadığı süreci YouTube videosu ile açıkladı. Ben de kendisine...
  6. R

Yardım Sinyal güçlendirme

boşa uğraşma çünkü bir kaç yöntem var folya falan ama pek verim almazssın
  7. R

Corana Virüsü Takip Edebileceğiniz Websiteleri

Yazının Webtekno ile alakasını anlamadım ?
  8. R

Rica ederim umarım yararı dokunur 1587213668 Evet aslında türkiye bu konuda biraz geri çünkü sadece rakam yazmakla yetiniyor abd'de ise ev ev vakaları gösteriyor verdiğim sitelerde aslında rakamlar güncel bir şekilde var
  9. R

Artık hayatımızın bir parçası haline gelen corona virüs gün geçtikçe yayılma hızı artmaya devam ediyor. Bizde evimizde bu gelişmeleri takip etmeye çalışıyoruz. Peki dünyadaki tüm virüs vakalarını tek bir tıkla ile bakabileceğinizi söylesek ne dersiniz.Bu yazıda 3 tane gerçek zamanlı harita...
  10. R

Mobil için tarayıcı önerisi

benim önerim ucbrowser çünkü birk kaç özelliği diğer tarayıcılarda yok. İlk hertürlü video indirme imkaınız var .İkinci en sevdiğim özellği ise yotube açıp arka planda çalabilirsiniz. 3 ise vde izlerken mxplayer gibi ileri keri alma içlemi çok kolay
  11. R

Ping sorunu

Bunu önlemek için ilk önce buradan hızına ve ping'e bak. Daha sonra windows update'yi kapatabilirsin ona buradan ulaşabilirsin. Diğer bir şey ise eğer wifi kullanıyorsan ethernet kablosunu takıp dene. Eğer bunlar işe yaramazsa sorun internet kaynaklı değildir başka şeylere bakman lazım.
  12. R

Zoom'a Alternatif 3 Uygulama

Ben de hiç kullanmamıştım ama denerseniz gerçek çok faydasını görürsünüz. Çünkü google altyapısını kullandığı için konferans sırasında kesinti çok az oluyor.
  13. R

KENDİNİZE DEĞER KATACAK EN İYİ ONLİNE EĞİTİMLER

coursera da hangi türkçe kurs var söyleyebilir misin ?
  14. R

Zoom'a Alternatif 3 Uygulama

Zoom mobil, masaüstü ve sistemlerinde video ve sesli konferans, sohbet ve web seminerleri için bulut platformu kullanan bir platform. Son günlerde oldukça popülaritesi artan video konferans uygulaması son zamanlarda hem ücretli olması hem de bazı güvenlik zafiyetleri sebebiyle oldukça...
Geri