Teknoloji dünyası hızla gelişiyor her geçen gün ilginç haberlerle karşılaşıyoruz ama bu sefer ki
haber geçekten çok ilginç. Özelikle kripto para dünyası ve bilim kurgu sevenlerin ilgisini çekecek.
Bu sistem nasıl çalışıyor?
Bir kullanıcı tarafından bağlanan insan vücudu aktivitesi, bir...
ShiftDelete.net'in kurucusu Hakkı Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisinin de koronavirüse yakalandığını duyurdu.Takipçilerinden Hakkı Alkan geçmiş olsun dileklerini binlerce yorumla gösterdi.
Kendisi yaşadığı süreci YouTube videosu ile açıkladı.
Ben de kendisine...
Rica ederim umarım yararı dokunur
1587213668
Evet aslında türkiye bu konuda biraz geri çünkü sadece rakam yazmakla yetiniyor abd'de ise ev ev vakaları gösteriyor verdiğim sitelerde aslında rakamlar güncel bir şekilde var
Artık hayatımızın bir parçası haline gelen corona virüs gün geçtikçe yayılma hızı artmaya devam ediyor. Bizde evimizde bu gelişmeleri takip etmeye çalışıyoruz. Peki dünyadaki tüm virüs vakalarını tek bir tıkla ile bakabileceğinizi söylesek ne dersiniz.Bu yazıda 3 tane gerçek zamanlı harita...
benim önerim ucbrowser çünkü birk kaç özelliği diğer tarayıcılarda yok. İlk hertürlü video indirme imkaınız var .İkinci en sevdiğim özellği ise yotube açıp arka planda çalabilirsiniz. 3 ise vde izlerken mxplayer gibi ileri keri alma içlemi çok kolay
Bunu önlemek için ilk önce buradan hızına ve ping'e bak.
Daha sonra windows update'yi kapatabilirsin ona buradan ulaşabilirsin.
Diğer bir şey ise eğer wifi kullanıyorsan ethernet kablosunu takıp dene.
Eğer bunlar işe yaramazsa sorun internet kaynaklı değildir başka şeylere bakman lazım.
Ben de hiç kullanmamıştım ama denerseniz gerçek çok faydasını görürsünüz. Çünkü google altyapısını kullandığı için konferans sırasında kesinti çok az oluyor.
Zoom mobil, masaüstü ve sistemlerinde video ve sesli konferans, sohbet ve web seminerleri için bulut platformu kullanan bir platform. Son günlerde oldukça popülaritesi artan video konferans uygulaması son zamanlarda hem ücretli olması hem de bazı güvenlik zafiyetleri sebebiyle oldukça...