microsoft store dan dolby access de kullanabilirsiniz ben bu kulaklıkta onu kullanıyorum kendi içinde müzik , oyun , film tarzı hazır presetler var ücretli bir uygulama ama deneme sürümü var beğenirseniz satın alabilirsiniz. Önemli nokta kendi uygulamasından eq ayarı veya dts yapmayın sadece...
Öyle bir şey ima etmedim ki hocam bilgilendirme amaçlı alacaklar için söyledim bende 1250w modeli var. 850 modelinde de coil whine yaşayanlar vardı. Üstteki arkadaş yazmış hatta
Bugün söyledim bende kargoya verilmedi henüz gelince göreceğiz. Wraith de hem m3 v2 hem m3 pro da baya yorum var onlar olumluydu bir de fiyat uygun olunca aldım. A9 un tipi hoşuma gitmiyor bir de elim büyük atk x1 alacaktım normalde ama 4k fiyatı var. Bu darmoshark ları indirimde görünce m3 pro...
Hayırlı olsun hocam umarım çıkmaz cw. Benim 1250GS canını çıkarsan 300w civarı çeken sistemde cw yaptı valla undervolt falan kurtarmaz gibi şansına artık istersen komple kasaya montajlamadan bi şekil dene cw olup olmadığını eğer cw olursa iade ederim diyorsan
m3 pro aldım ben kargo dahil 1790 a. Bu paraya nordic mcu ve 3395 sensör başka mouse yok zaten. A9 Plus dan mcu olarak çok daha iyi. A9 Plus da kaplama var bir de batarya 800 mah o avantajı var m3 pro ya göre. İlla 8k olsun diyorsan M3 V2 de çok mantıklı 2000tl ye 8k dongle kutudan çıkıyor ve v2...
Masa altındayken ses gelmiyor ondan yana sıkıntı yok da ileride masanın üstüne alırsam nasıl olur onu bilmiyorum
1774345522
GLS ye sanırım sadece GL ye ekstra olarak 0 rpm modu koymuşlar
Hocam kasa altta anca masanın altına yatıp kulağı yaklaştırınca duyuyorsun da masanın üstünde olsa sıkıntı. Bir de montajdan sonra sökmeye vs çok üşendim normal kullanımda koltukta otururken bir ses yok ama bence hiç olmamalıydı şans biraz tabi de şikayet çok var
1774345383
GLS değil benimki...
Yani kağıt üzerinde full japon server grade kapasitör falan yazmayı biliyor msi ama bu segmentte cw olmamalı. Fan sesi yok eyvallah o kadar para veriyorsun zaten 0 rpm modu var fan sesi bir zahmet olmasın da cw çıkan ben de çok gördüm çıkmayan daha az gibi
valla katılıyorum hocam A1250GS aldım 9060 xt 5600x sisteme canını çıkarsan occt de 300w civarı çekerken cırcır böceği gibi ötüyor psu 10k para verdik ömürlük olsun diye ama pişman oldum. Sorun yaşamayan da var elbet ama ben de çok cw şikayeti gördüm tepe modeller bide sözde