Öneri Kaliteli 850watt PSU Önerisi

Arkadaşlar selam. Acil 850w psu ya ihtiyacım var. Amazondan aldığım psu kargoda teknik sorunlar nedeniyle gönderim yapamadılar. Ben aldığımda RM850E için 6.788 Tl para verdim. Şimdi fiyatlar yükselmiş. Tüm parçalarım var ama psu yok. Alternatif bir psu lazım. Teşekkürler

h.o

Alanların çoğu msi psulardan şikayetçi a-gl serini kronik sorunlu , a-gls ve a-g de sürekli yüksek sesli coil whine konuları açılıyordu bir de FSP gibi bir üretici varken neden sadece marka olan msi'ı tercih edesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corsair rm-e önde falan değil dümdüz B tier ortalama bir psu FSP Vita üst seviye A tier bir psu ve FSP direkt bir psu üreticisi bu da var.
valla katılıyorum hocam A1250GS aldım 9060 xt 5600x sisteme canını çıkarsan occt de 300w civarı çekerken cırcır böceği gibi ötüyor psu 10k para verdik ömürlük olsun diye ama pişman oldum. Sorun yaşamayan da var elbet ama ben de çok cw şikayeti gördüm tepe modeller bide sözde

valla katılıyorum hocam A1250GS aldım 9060 xt 5600x sisteme canını çıkarsan occt de 300w civarı çekerken cırcır böceği gibi ötüyor psu 10k para verdik ömürlük olsun diye ama pişman oldum. Sorun yaşamayan da var elbet ama ben de çok cw şikayeti gördüm tepe modeller bide sözde
Buyurun bir tane daha kullanıcı ve cw şikayeti :D neyse ki kötü bir psu değil.

Hocam iade etseydin keşke 10kya ses almak rahatsiz edici olur

Buyurun bir tane daha kullanıcı ve cw şikayeti :D neyse ki kötü bir psu değil.
Yani kağıt üzerinde full japon server grade kapasitör falan yazmayı biliyor msi ama bu segmentte cw olmamalı. Fan sesi yok eyvallah o kadar para veriyorsun zaten 0 rpm modu var fan sesi bir zahmet olmasın da cw çıkan ben de çok gördüm çıkmayan daha az gibi

Yani kağıt üzerinde full japon server grade kapasitör falan yazmayı biliyor msi ama bu segmentte cw olmamalı. Fan sesi yok eyvallah o kadar para veriyorsun zaten 0 rpm modu var fan sesi bir zahmet olmasın da cw çıkan ben de çok gördüm çıkmayan daha az gibi
Bu arada ironik olarak ama GLS modeli sanırım GL çok fazla sesli çalıştığı için çıktı :D CW biraz şans işi evet ama gidip A+/A bir psu dan çıkınca can sıkıyor evet.

Hocam iade etseydin keşke 10kya ses almak rahatsiz edici olur
Hocam kasa altta anca masanın altına yatıp kulağı yaklaştırınca duyuyorsun da masanın üstünde olsa sıkıntı. Bir de montajdan sonra sökmeye vs çok üşendim normal kullanımda koltukta otururken bir ses yok ama bence hiç olmamalıydı şans biraz tabi de şikayet çok var

Bu arada ironik olarak ama GLS modeli sanırım GL çok fazla sesli çalıştığı için çıktı :D CW biraz şans işi evet ama gidip A+/A bir psu dan çıkınca can sıkıyor evet.
GLS değil benimki hocam GS sözde GLS den de daha üst model sanırım

Hocam kasa altta anca masanın altına yatıp kulağı yaklaştırınca duyuyorsun da masanın üstünde olsa sıkıntı. Bir de montajdan sonra sökmeye vs çok üşendim normal kullanımda koltukta otururken bir ses yok ama bence hiç olmamalıydı şans biraz tabi de şikayet çok var

Sesi gelmeyecek şekilde koyduysan güzel ama artık kasa masanın üstünde olmalı daha hoş duruyor bence

Yo biliyorum sadece ironik olduğu için yazdım xd.

Sesi gelmeyecek şekilde koyduysan güzel ama artık kasa masanın üstünde olmalı daha hoş duruyor bence
Masa altındayken ses gelmiyor ondan yana sıkıntı yok da ileride masanın üstüne alırsam nasıl olur onu bilmiyorum

Yo biliyorum sadece ironik olduğu için yazdım xd.
GLS ye sanırım sadece GL ye ekstra olarak 0 rpm modu koymuşlar

Bakalım a850g aldım. 9070xt ve 9770x var. Gelince test edicem. Zaten undervolt yaparım biraz rahatlar

Geri