R1'lerde hal sensörü sorununa çok rastlanmıyor. Ki öyle bir sorun olsa bile 1 haftada olmaz. Dediğin oyunların ekran kartı ile alakası yok. İşlemciye bağlılar. Omen Gaming Hub'da balanced modu işlemciye 30w sınırı koyuyor. Performance modunda mı kontrol et. Windows ayarlarından en yüksek...
Madem fakir değilsin yürü git 100k ver TV'ye ne diye 19500 TL'lik TV'yle ugrasıyon g oğlanı. Laflara bak. Sana baştan aşağı sövmek lazım ama boşuna günaha girmeye gerek yok
Benimki de az önce kuruldu. Kesinlikle yukarıdakilere katılıyorum. Kuran arkadaş garanti belgesi üzerindeki Dsmart QR kodunun fotoğrafını aldı. Muhtemelen benim kodu çarpacaktı. Gittikten hemen sonra QR'ı kendim okutup hesabımda aktifleştirdim. Günahını almak istemem ancak fotoğraf çektiği şeyde...
Merhaba,
Kuzenimin Acer Nitro 16 AN16-41-R08S markalı laptopunda işlemci, 25W güç tüketirken 90 derecelerde geziyor. Bu bilgisayarda sıvı metal kullanılmış diye biliyorum. Termal macun yenilemesini biliyorum ancak sıvı metalle ilgili herhangi bir tecrübem yok. Sizce bu sıvı metali temizleyip...