redlove isimli üyenin son içerikleri

1. R

DOSTLAR ARANIZDA ANAL FİSTÜL AMELİYATI OLAN VAR MI?

bende kıl dönmesi ameliyatı olduım, belden aşşa uyuştu 6 saat ayakları kullanamadım, 20 gün önce oldum şuan iyiyim yara kapandı sayılır, umarım bir daha tekrarlamaz
  2. R

Msi Katana 17 Alınır mı?

Game garaj slayer x7t 5070 aldım memnunum , 72k hepsiburada da.
  3. R

Ortaöğretim KPSS sınavı

pc sertifikası bi işe yaramaz, düz lise mezunuysan mülakatsız hizmetli, bulaşıkçı vb kadrolara, mülakat olan katiplik mübaşirlik alanlarına başvurabilirsin, şansının yüksek olması için en az 85 üzeri puan alman lazım. bazı alımlarda 6 ay, 1 yıl temizlik hizmetlerinde çalışma şartı koyuluyor...
  4. R

Monster Tulpar 5070 Laptop 70bin tl

önerebileceğiniz laptop var mıdır hocam peki bu bütçeye.
  5. R

Monster Tulpar 5070 Laptop 70bin tl

Arkadaşlar laptop bakıyorum bütçem 60-70 bin tl, indirime girdiğini gördüm merak ettim. Kullanan bilen var mıdır, özelliklerine göre fiyatı iyi gibi geldi bana. https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t6-v3-4-4/
  6. R

5070 ekran kartlı Laptop önerisi

Arkadaşlar peşin fiyatına 3 taksitle laptop almayı düşünüyorum, kaliteli bildiğiniz 5070 ekran kartına sahip laptop önerisine açığım. https://www.trendyol.com/msi/katana-15-hx-b14wgk-068xtr-intel-core-i7-14650hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-6-qhd-165hz-p-957769387 bunu almayı düşünüyorum ama...
  7. R

Öneri 15.000TL Telefon önerisi

17 bine samsung a36 var 120hz ekran, 45w hızlı şarj özelliği var, ben a56 kullanıyorum memnunum telefondan şarjı 1.5 gün gidiyor, %10 dan %100 e 1 saatte doluyor. Ses kalitesi iyi, kamera ortalama sayılır.
  8. R

Polis olmak mantıklı mı?

aylık ortalama 200-240 saat mesai, şuan yeni başlayan polis 75-80k arası maaş alır , izinli gününde bir anda göreve çağrılabilirsin, sabit görev yerin yok, dayım polis oradan biliyorum.
  9. R

İnfaz Koruma Memuru Çalışma Saatleri

Kurumdan kuruma değişir hocam, işin içinde olan birisi anlatabilir sadece.
  10. R

16 pro vs 17 pro hangisi mantıklı ?

Öyle hocam valla 17 pro 256gb 108 bin, 16 pro da o civarlarda satılıyor.
  11. R

Doğum gününüzü önemser misiniz

Önemsemekten ziyade yaşımın artması moralimi bozuyor onun harici boş.
  12. R

Hocam şarjı nasıl gidiyor memnun musunuz.
  13. R

Hocam ısınma muhabbeti ve çizilme muhabbeti düşündürdü sadece ondan dolayı karar verememiştim.
  14. R

Arkadaşlar fiyat konusunda ikisi de aynı fiyatta fakat kullanıcı yorumlarında 17 pro için çok ısındığı ve kasanın çok kolay çizildiğini öne sürmüşler. Tavsiye verebilecek olan var mı, Android'den geçmeyi düşünüyorum.
  15. R

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

max 27 28
Geri