- Konu Sahibi Konu Sahibi
kronik diyolarelin küçükse razer viper v3 pro değilse razer deathadder v3 pro
kronik diyolarelin küçükse razer viper v3 pro değilse razer deathadder v3 pro
aboo hocam bence yeni zowie nin zamanı gelmişben de ec1b kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır en ufak sorun yaratmadı
bende aynı minimum 7-8 yıl olduben de ec1b kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır en ufak sorun yaratmadı
bozulana kadar devamaboo hocam bence yeni zowie nin zamanı gelmiş
bunla vipwr3pro razera kronik diyen var çok fazla. Yoksa bende gpx2 almayı düşünüyodumLogitech g pro x superlight 2 derim geçerim benim tercihim shape i olsun yazılım donanım olsun rakipsiz bence tabii arkadaşların dediklerinde değerlendirmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendimde Logitech superlight 2 kullanıyorum
superlight 2 kullanıyorum gayet memnunum hocam. Hafifliği, pil dayanıklığı baya iyi.superlight 2 ye kronik sorunları var deniliyor. Bu attığının ise atk x1v2 ile aşırı büyük bi farkı var mı sence?
ya hocam değiştirin aşınmıştır onun yüzeyi xantares v2 olacaksınız en sonunda adam bir karambiti 15 yıl kullandı nerdeysebozulana kadar devam
cs edition üstteki alttaki yazıların hepsi bile duruyorya hocam değiştirin aşınmıştır onun yüzeyi xantares v2 olacaksınız en sonunda adam bir karambiti 15 yıl kullandı nerdeyse
ne kadae süredir kullanıyorsunuzsuperlight 2 kullanıyorum gayet memnunum hocam. Hafifliği, pil dayanıklığı baya iyi.
2 ay oldu hocamne kadae süredir kullanıyorsunuz
yapma beni dinle git farklı bir tane kablosuz al bak altını çiziyorum kablosuz al özgürlüğe varacaksıncs edition üstteki alttaki yazıların hepsi bile duruyor![]()
bir tek mouse kablolu hocam şuan . Klavyeyi de kablolu alıcam bir daha aldığımda beğenemedim kablosuz , kulaklıkta ise kablosuz şart gibi . Mouse da aynı şekilde hep kablolu alırım . Küçük mouse kullanamıyorum ajazz aj159pro denedim hem kablolu hem küçük hoşuma gitmediyapma beni dinle git farklı bir tane kablosuz al bak altını çiziyorum kablosuz al özgürlüğe varacaksın
peki seni kabloluya iten sebep nedir?bir tek mouse kablolu hocam şuan . Klavyeyi de kablolu alıcam bir daha aldığımda beğenemedim kablosuz , kulaklıkta ise kablosuz şart gibi . Mouse da aynı şekilde hep kablolu alırım . Küçük mouse kullanamıyorum ajazz aj159pro denedim hem kablolu hem küçük hoşuma gitmedi