Bütçe 6k mouse önerisi

Logitech g pro x superlight 2 derim geçerim benim tercihim shape i olsun yazılım donanım olsun rakipsiz bence tabii arkadaşların dediklerinde değerlendirmek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimde Logitech superlight 2 kullanıyorum
bunla vipwr3pro razera kronik diyen var çok fazla. Yoksa bende gpx2 almayı düşünüyodum

ya hocam değiştirin aşınmıştır onun yüzeyi xantares v2 olacaksınız en sonunda adam bir karambiti 15 yıl kullandı nerdeyse
cs edition üstteki alttaki yazıların hepsi bile duruyor :D

yapma beni dinle git farklı bir tane kablosuz al bak altını çiziyorum kablosuz al özgürlüğe varacaksın
bir tek mouse kablolu hocam şuan . Klavyeyi de kablolu alıcam bir daha aldığımda beğenemedim kablosuz , kulaklıkta ise kablosuz şart gibi . Mouse da aynı şekilde hep kablolu alırım . Küçük mouse kullanamıyorum ajazz aj159pro denedim hem kablolu hem küçük hoşuma gitmedi

bir tek mouse kablolu hocam şuan . Klavyeyi de kablolu alıcam bir daha aldığımda beğenemedim kablosuz , kulaklıkta ise kablosuz şart gibi . Mouse da aynı şekilde hep kablolu alırım . Küçük mouse kullanamıyorum ajazz aj159pro denedim hem kablolu hem küçük hoşuma gitmedi
peki seni kabloluya iten sebep nedir?

Geri