ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ isimli üyenin son içerikleri

1. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

RDR2 hatasız çöküyor.

yama kurduysan ondandır ya da vulkanda oynuyorsan dx12 dx 12 de oynuyorsan vulkana cek
  2. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Yardım 2k oled monitör önerisi

tasarım ve kodlama ıcın oled fazla olmaz mı
  3. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Motor zincir sıkıştırdı yağ kaçırıyor

herhalde dedıgın gıbı catlak ve usta da o yuzden kaynak demıs o parcanın degısılebılır bır parca olup olmadıgnı sordun mu
  4. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Çözüldü

suan 10.sınıfım 28 buyuk ıhtımalle 1770565213 ha sen soru türünden bahsedıyorsun kesın bırsey degıl kı o 1770565546 sıkıntılı derken kankam anlamamıs olabılırım n yks gıbı buyuk bır sınava 4 ay kala calısma kararı alıp bılgısayar alırıp aldırmamanı bıze soruyorsun oyun oynamak tatlı gelır...
  5. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Çözüldü

benım orda dedıgım ıle sıstem dedıgın sey ıle nasıl bır baglantı kurdun cok merak ettım
  6. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Motor zincir sıkıştırdı yağ kaçırıyor

kırık mı bana mı oyle gelıyor
  7. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Çözüldü

benım sınav seneme nerdeyse daha 2 sene var ve ben tyt halledıyorum suan sımdıden calısmaya basladım sen 4 ay kala yksye calısma kararı mı aldın
  8. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

16 GB RAM`i PC 7.93 Kullanılabilir olarak görüyor.

ben ramlerı oc yaparken boyle bır sorunla karsılasmıstım 8gb gozukuyordu 16gb ramlerım yenıden baslatınca duzelmıstı ama ben ne olur ne olmaz eskı ayarlarıma gerı donup expo acıp gecmıstım eger yıne duzelmezse sok tak yap
  9. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

12 GB VRAM 2K Ultra ayarlarda kaç sene götürür?

6700xt kullanıyorum merak ettıklerını sorabılırsın
  10. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Ekran kartını çıkarıp tekrar takabilirmiyim

yerını bılıyorsan cıkarmadan da elınle de kontrol edebılırsın
  11. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Ekran kartını çıkarıp tekrar takabilirmiyim

ekran kartını taktıgında ordakı pın zaten kendı kapanıyor
  12. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

PC Upgrade önerisi alabilir miyim ?

6700xt ve 5600 1080p de cogu oyunda orta yuksek ayarlarda guzel fps verıyor memnun olmamana sasırdım ben 2k da kullanıyorum bana yetıyor sahsen ha sunuda ekleyım ıslemcı yukseltmen cok bır fps artırmaz
  13. ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ

Havit Gamenote H2002P 7.1 Yardım ?

kullanıyorum cok gereksız bır sey sanal oldugu ıcın cok kotu
Geri