Reflaume isimli üyenin son içerikleri

1. R

25.000 Tl Civarı Sistem Önerisi

Elimde sistem yok hocam şuan. Hangi yol daha mantıklı sizce? Yaza kadar beklesem max ne toplayabilirim?
  2. R

Evet hocam bende öyle düşündüm. Genellikle hep CS2 vs. oynuyorum. O yüzden belki kasa için bütçeyi 22 23 bandına indirip monitöre yatırım yapabiliriz? Yazın çalışacağım zaten, ona göre çok yüksek bir sistem dizmesek de olur. Şimdilik 1-2 ay beni rahat ettirsin, idare etsin yeter. Yazın büyük bir...
  3. R

Bir de ben öyle büyük bütçeli AAA oyunlar oynamayacağım hocam. 1080p'de rekabetçi oyunlar oynayacağım o kadar.
  4. R

Hocam kasalı alma konusunda gerçekten haklısınız ama param güvende bulmak çok zor oluyor. Ben işimi garantiye almak istiyorum.
  5. R

Tamam hocam toplayın alalım direkt?
  6. R

Daha iyi sistemi toplar mısınız hocam lütfen?
  7. R

Hocam o kasayı kullanma demek yerine düzgün, aklınıza iyi gelen bir kasa önerseniz?
  8. R

Hocalarım merhaba, bütçem 25-26k. Taş çatlasın 27 anca çıkar. Bu bütçeye 2. elden monitör dahil sistem toplayabilir misiniz? Ben bir tane topladım da, daha iyisi olur mu diye düşünüyorum. Bir de aynı fiyata sıfır olarak neler çıkar? Düşüncelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. Sistem...
  9. R

800 TL'ye mikrofon önerisi

800 TL bütçem var, gündelik ihtiyaçlarımı karşılayacak, karşıya sesi güzel iletecek bir mikrofon arıyorum. Tercihim USB girişi olması yönünde.
  10. R

50k bütçe gaming laptop

Casper alınmaz.
  11. R

Yardım Valorant için Laptop Öneri Hangisini almalıyım? 15k

Yanlış mıyım? 3050'nin şuanki 1080p oyun performansı kötü dedim sadece?
  12. R

Yardım Valorant için Laptop Öneri Hangisini almalıyım? 15k

3050'nin şuanki oyun performansı berbat denilebilecek bir şey. Asus olanı alsın.
  13. R

2. el RX 6700 XT, Ryzen 5 5600 sistem nasıldır?

Sistem bu. Donanım Arşivi daha öncesinde çekmişti bunun videosunu. 2. Elden buldum makul bir fiyata. Param Güvende de var. Alıcının yanına gitmem gerekiyor mu? Yani zorunlu değil biliyorum da gitmem lazım mı? Gitsem 17 saat sürüyormuş.
Geri