Ben fiyat performans olarak o zamanın şartlarında wipaste c2 4gr kullanmıştım. Bu arada ben de 5 yıl dolunca yapmıştım bende bile daglar kadar etki yapmıştı shutdown olan pc o zaman 76 üzerine çıkmıyordu yani senin de termal bakımı bir an önce yapman gerekli olduğunu düşünüyorum
merhabalar başlıktan da yazdığım üzere 60 120 gb arası sık sık veri depolayıp taşıyabileceğim fiyat performans aktarım hızı mümkün mertebede yüksek flash bellek öneriniz var mı ? bütçe sınırlamam aklımda yok mantığıma uyanı almaya çalışaağım
SSD almalısın ancak senin için kaç gb önemli sata mı yoksa nvme girişli mi bütçen ne kadar bunları belirtirsen öneri yapılabilir
1694898306
dvd sürücün varsa onu cıkarıp dvd sata dönüştürücü ile iki tane ssd yerin olabilir
bütçem 1400 1500 bandında
1694540056
pci konusunda pek ayrıntılı düşünmedim ancak ssd harici kutuda kullanacağım için pek farketmez diye düşünüyorum sonuçta play station 4 te kullanacağım yüzde 80
1694540314
aslında daha önceden hgst 500 gb 5400 rpm hdd im vardı. yaklaşık 8 sene oldu ancak ben...
iyi günler arkadaşlar. ssd almaya karar verdim ancak 3 ürün arasında kaldım.
1) Kioxia exceria g2 1tb : Bu ssd aralarında yaklasık olarak 300 tl daha ucuz üstelik dram mevcut. ancak karşılaştırma sitelerinde 400 tbw garanti ediyor. Eski toshiba firması olduğu söylendiği için alabilirim ama...