İlla apu işlemci almak zorunda mıyım örnek veriyorum işlemci olarak 5600 düşünüyorum illa 5600g mi olmak zorunxa
1736770875
Direk örnek veriyorum bu...
Şimdilik bütçem müsade etmeyecek gibi ekran kartına kasasız uzay montaj düşünüyorum cs valo lol pubg tarzı oyunları kaldırsın en azından 60fps üstü versin...
Poco güzel telefon ama samsungdan sonra tatmin etmeyebilir
Ayriyeten s21fe de eski bir telefon onu almanızı tavsiye etmem x7 pro varken sonuçta yeni bir...
Çok aşırı bilgim yok fakat mantıken düşünürsek havayı rahat çekemeyeceği için güzel de soğutmayacağını düşünüyorum hal böyleyken problem yaşanabilir bu bir...
bu fiyata kusursuz olamaz zaten bağlantı problemi yaşayanlar olmuş mikrofon kalitesi de düşük ayriyeten 7.1 afedersiniz bok gibi ama ergonomisi şarjı...
E tamam zaten 7.1 kötü ama stereo performans güzel gecikmesi de yok ses vs rahat rahat kasılıyor arkadaşlar bakın bu bütçede kablosuz başka kulaklık yok bu...
Bende diyorum ki valorant oynuyorum ve hiç sorum yaşamıyorum ne demek berbat berbat olması için ses kasılmaması gerek eğer kastınız 7.1 ise kasılmıyor ama...
bakınız kablolu olarak tercih illaki vardır kablosuz bu bütçede daha iyi ürün önerebilir misiniz ki kalitesi de gayet iyi
1736627974
ses kasarken rahat...