Reload isimli üyenin son etkinliği

• Reload
    Reload, 2.el alacağım sistemin parçaları uyumlu mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben kullanmadım söylentiler bunlar ben bu bilgiyi verenlerin yalancısıyım
  • Reload
    Reload, 2.el alacağım sistemin parçaları uyumlu mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fiyat farkı çok olmaz ama performans artışı çok olur 1737380099 Ekran kartı tercihini de değiştirmeni öneririm 5000 serisinde problem var diyorlardı kronik
  • Reload
    İşlemciyi 5600 yap
  • Reload
    Reload, Wireless mouse 1500tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ama fuykevelin kendi sitesinden al kontrol ettim hala 1400 tl başka sitelerden boşu boşuna gazla fiyat verme
  • Reload
    Reload, Öneri Samsung S24FE vs S23FE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Nedem 1737368685 Bende samsung alırdım ama xiaomi de bütçesi düşük insanlar için çok fp telefon üretiyor e sağlam da oluyor xiaomi Türkiye garantili alırsan...
  • Reload
    Reload, Wireless mouse 1500tl başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hiç düşünme Furylevel z1 al 1400 tl idi en son şuan ne fiyato bilmiyorum ama aynıdır
  • Reload
    Maks o kadar olur herhalde zaten
  • Reload
    Çok zannetmiyorum ama oladabilir
  • Reload
    Reload, İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya ben kullanıyorum yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar olmuş 1737367768 Bağlantı problemi yaşayanlar falan olmuş bu fiyata kusursuz değil tabi ama fiyatına...
  • Reload
    Reload, PİNG dün normaldı şimdi çok fazla başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kabloluda direk 17 ms lere düşüyor internet valoda kablosuz iyi çekmez her zaman ama kablolu da çok çekiyor İnterneti yavaşlatıyor bizim evde kullanılmaz...
  • Reload
    Reload, Srk marka motor alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hint daha sağlam olur Çine göre daha az problem çıkarma ihtimali olur 1737356933 Yani aşağı yukarı 10 20 ihtimal Japon sorun çıkarıyorsa 50 60 hint çıkarır...
  • Reload
    Reload, İnceleme Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Robotlaşma sesi derken?
  • Reload
    Reload, 2000 TL Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    kablosuz tarafında fiyatına göre rakipsiz bence ama kablolu çok daha iyi kulaklıklar var 1737300859 senin yerinde olsam kablosuz diye diretmiyorsam v2x alır...
  • Reload
    Reload, Müzik için kulaklık önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben t100 kullanıyorum o yüzden önerdim en son da fiyatı 750 tl bandındaydı 2 hafta kadar önce 1000 mi olmuş daha iyi diyenler varsa daha iyileri vardır...
  • Reload
    Reload, Üniversiteye gitmek için araba başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Adamın babası istediği bölümü kazanırsan 2m araba diyo bizim peder oku kendini kurtar diyo bi kazancım yok yani kdlsjflsjsşak bilgisayarı bile zorla aldım...
Top Bottom