Fiyat güzel ama çalıştırabileceğinizin garantisi yok o yüzden diyorum 400 tl ne var şuan sanki ha alır çalıştırırsınız mis gibi ekran kartınız olur orası da...
Kulağa oturmasından bahsedeyim öncelikle kulak pedleri nispeten ince gibi kulağım hoparlör kısmına az da olsa temas ediyor ama bu benim kulağım ile de...
Arkadaşlar şimdi normal bir şekilde lol atıyordum bi anda fps 02 falan oldu ekran öylece kaldı aşırı işlmci kullanımı uyarısı falan da vermişti daha önceden...
ya kasayı masada istiyorum ama alan kalmyacak geniş kullanıyorum pc masa kendi başına tam yetiyor şuan orada duracak yapacak bir şey yok ona malesef...
Hocam konuyu trol amaçlı mı açtınız yoksa ciddi mi hani racing tip yatarak kullanılan bir motor nasıl başlangıç motoru olsun
1738074125
Hakim olamazsınız...
Hocam 100 yerine 75 alsanız daha iyi değil mi hem tasarım olarak da bu ikisinden 2. Tasarım iyi ama 1. Kablosuz kablo istemiyorum diyorsanız 1 tasarım...
Güzel fiyat hayırlısı olsun birkaç kişi sorun yaşamış ama sorunsuz kullanan da duydum biri de benim sanırım şans işi umarım sorunsuz gelir
1738073901
Ayrıca...