aktif olarak kullanıyorum rx7700xt ve fazlasıyla memnunum ama beyaz bi setup da dizmek istiyorum ve de ekran kartım nedense discordda operada kick te glitcleniyo bi türlü çzemedim de
merhabalar ben t60 almıştım zamanında lakin v b e tuşları falan basmamaya başladı eğer varsa bir çözümü söylermisiniz ona göre klaye alma planım var...
Öncelikle hem arkadaşım hemde kendi için bu konuyu açtım havit fuxi h3 almayı düşünüyodu ben tercih etmedim bir türlü ısınamadım o kulaklığa varmı bildiğiniz başka kulalık
bende atk dragonfly a9 plus modelini aldım öncelikle u dediğin olay bendede oluyordu fakat mouse un dongle ı arkadayken belki birbiriyle çakışır takılma yapar diye öne aldım düzelmedi araştırdım wraith in kendi sitesindede yazıyor atk hub indirmen gerek ben indirdim yeni bir sürümde kullanıyorum...
1.300 1.400 taş çatlasın 1.500 liraya uzun süre götürcek kaliteli bi mouse lazım yardımcı olurmusunuz ben 3 tane buldum ama emin de değilim
bide kablosuz olursa çok makul geçer...
bu DDU denilen şey tam olarak ne kral bendede bu tarz bozulmalar oluyo discordda operada bazı sitelerde falan 25.9.1 sürüm driver nasıl bir şey bu ddu işe yararmı
Bir arkadaşımın ablasına üniversite için başlıktaki gibi malum bir fiyata laptop bulabilir misiniz işlemcisi iyi olsun başını ağrıtmasın yeterli arkadaşa sordum biraz daha çıkabilirmisiniz diye ama Max 23 civar dedi yardımcı olursanız sevinirim
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rx-9060-xt-oc-a620m-500gb-ssd-16gb-ram.html?utm_source=vtnShare gayet iyi sistem bence işlemcisi zaten kusursuz ekran kartı biraz düşük kalıyo 2000 daha koyup 16 gb lik versiyonu alınabilir sizce? düz 5070 ile yarışabilecek seviyede bir kart ben...