Güzel duruyor ventusun eski serilerine nazaran biraz korku var sanırım genel tecrübe olumlu gibi 66-70 arasında genel baktığım testlerde, inno3d de fena...
Pulse çoğu modelden daha iyi soğutmaya sahip. Testleri doğru okumak gerek, belli ki pulse un oto fan profili bios a aşırı sessizlik için yazılmış çünkü...
Gerekli açıklamayı zaten yukarda güncellemiştim daha düşük mhz de pure 1500 rpm ama hala benzer İşler pulse berbat memory temp'i yüzünden direk elenmeli...
Sizi kim kandırıyor böyle bilmiyorum pulse en berbat 9070 xt lerden biri özellikle memory temp açısından ikinci el alacaksanız bile pulse değil prime nitro...
Ben de onu anlattım zaten? 10k farka yüzde 15-20 performans :D ki ben 3d modelleme ve ai için alıyorum benim için fark daha da fazla
1769878043
Hayırlı...
2 farklı prime kullandım 5000 serisinde, mükemmel kartlar, ne cw var ne fan sesi duyuluyor adam akıllı, arkadaşım da prime almıştı onda da 0 cw 0 sıcaklık...
Fan muhabbeti? Cuda bana para kazandırıyor işimi yapmamı sağlıyor neden fan muhabbeti olsun aynı işleve sahip olsa amd kullanırız değil mi? Kullanamıyorum...