respectgame isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri En İyi Wi-Fi Adaptör Önerisi

https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-tp-link-archer-t3u-1300-mbps-fiyati,405301120.html kullanıyorum en iyisi
  2. R

Ekran kartı sıcaklığı

merhaba arkadaşlar yeni 0 sistem topladım mad ryzen 5 7500f ve rtx 5060 8 gb ekran kartımın markası gigabyte 2 fanlı ets 2 de 65 ile 70 derecelerde geziyor ve ayrıyeten kasanın altında 2 adet ekran kartına hava sağlayan fan da var bana sıcaklık yüksek gibi geldi sizce nasıl
  3. R

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :) 1739138977 Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)
  4. R

Pc Açılışta İşlemci Isınması

Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 7500f işlemcim var 240mm sıvı soğutma takılı bilgisayarı açtığımda ekran gelince fanlar en yüksek devirde çalışmaya başlıyor işlemcim yava yavaş 100 derecelere kadar çıkıyor 1 2 dakika sonra yavaş yava iniyor bunun nedeni nedir zararı varmıdır
  5. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

25k
  6. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

olmuyor hocam keşke hocam dizi film izlicem ya ne 33 allah için 33 e masaüstü sistem kurarum zaten
  7. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

8. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

hocam benim istediğim dizi film youtube de bir şey izlerken max alacağım kalite görüntü kalitesi oled almak bu yçnden mantıklı değilmi
  9. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

gelecekte ne için yetmeyecek mesela biraz anlatırmısınız
  10. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

şöyle söyliyim özellikle belirttitm benim için dizi film internette gezinti bu yani oled ekran olduğu için beni çezbetti photoshop yapmaycağım oyun oynamaycağım yazılımcı değilim amacım bu
  11. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

diz dizi film internette gezinti özellikle film izleme 1729104566 söyle söyliyim şarj konusu ve dizi film izleme benim için ön planda olduğu için ekranı oled olduğu için almak istiyorum oyun değil amacım
  12. R

25.000TL LAPTOP ÖNERİSİ

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR GÜNLÜK HAYAT DİZİ FİLM İZLEME İNTERNETTE DOLAŞMA İÇİN Bİ LAPTOP BULDUM LENOVO YOGA SLİM 6 EVO ÖZELLİKLE EKRANI OLED TEKNOLOJİYE SAHİP OLMASI DİZİ FİLM İZLEME AÇISINDAN CEZBETTİ LAPTOPUN LİNKİ BIRAKIYORUM SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZ ÖNEMLİ YORUM VE VARSA TAVSİYELERİNİZİ...
  13. R

Bios erp ayar sorunu

erp açıkmı kalsın kapalı
  14. R

Çözüldü✓ Beyaz Renk 2-5k arası mouse önerisi

https://www.trendyol.com/logitech/g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-beyaz-oyuncu-mouse-910-005292-p-42688899 kardeşim bu mouse yi kullanıyotum mükemmel şiddetle tavsiye ederim
  15. R

Bios erp ayar sorunu

Merhaba gigabyte a620m h anakartım var bilgisayarı kapatınca fan ışıkları yanıl kalıyor bende biostan erp ayarını kapattım bu seferde bişgisayar kapanınca tekrar açmak için power tuşuna basınca pc hiçbir şekilde açılmıyor bilen varmı?
Geri