merhaba arkadaşlar yeni 0 sistem topladım mad ryzen 5 7500f ve rtx 5060 8 gb ekran kartımın markası gigabyte 2 fanlı ets 2 de 65 ile 70 derecelerde geziyor ve ayrıyeten kasanın altında 2 adet ekran kartına hava sağlayan fan da var bana sıcaklık yüksek gibi geldi sizce nasıl
Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)
1739138977
Knk sorunu çözdüm benim yanlışım pompa fanını cpu fan soketi yerine sys fan soketine sokmuşum :)
Merhaba arkadaşlar amd ryzen 5 7500f işlemcim var 240mm sıvı soğutma takılı bilgisayarı açtığımda ekran gelince fanlar en yüksek devirde çalışmaya başlıyor işlemcim yava yavaş 100 derecelere kadar çıkıyor 1 2 dakika sonra yavaş yava iniyor bunun nedeni nedir zararı varmıdır
şöyle söyliyim özellikle belirttitm benim için dizi film internette gezinti bu yani oled ekran olduğu için beni çezbetti photoshop yapmaycağım oyun oynamaycağım yazılımcı değilim amacım bu
diz
dizi film internette gezinti özellikle film izleme
1729104566
söyle söyliyim şarj konusu ve dizi film izleme benim için ön planda olduğu için ekranı oled olduğu için almak istiyorum oyun değil amacım
https://www.trendyol.com/logitech/g-g305-lightspeed-12-000-dpi-kablosuz-beyaz-oyuncu-mouse-910-005292-p-42688899 kardeşim bu mouse yi kullanıyotum mükemmel şiddetle tavsiye ederim
Merhaba gigabyte a620m h anakartım var bilgisayarı kapatınca fan ışıkları yanıl kalıyor bende biostan erp ayarını kapattım bu seferde bişgisayar kapanınca tekrar açmak için power tuşuna basınca pc hiçbir şekilde açılmıyor bilen varmı?