Retoucher isimli üyenin son içerikleri

1. R

GOVEE RGBIC Wi-Fi+ BT Akıllı LED Şerit, 10 M 1299tl

Ürün görsellerinde Türkçe komutla kontrol edilen Alexa gösterilmesi çok yanıltıcı olmuş. Alexa'da Türkçe komut desteği yok çünkü.
  2. R

🔥İndirim Head Shoulders Old Spice Şampuan Adet 69 TL

101 markette kasa önü indirime girdikçe her zaman aldığım bir şampuan bu. Özellikle de kokusu için alıyorum. Şimdi de 3 tane aldım.
  3. R

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

%60'a iyi alışmıştım aylardır. Bu ay %40 görünce beni de üzdü. Diğerleri arasında hala en iyisi sanırım.
  4. R

İptv önerisi f/p donmayan

Destekle görüştüm zaten. Müşterilerin çoğunun kullandığı playerda altyazı ve ses ayarlarını bulamadığını (yada ayar seçeneğinin olmadığını) söyledikleri için çok şikayet almışlar, bu yüzden sadece Türkçe dublaj olarak eklediklerini söylediler. Bilinçsiz kullanıcılar yüzünden vod içerikler...
  5. R

Tavsiyeniz üzerine test yayını aldım ve denedim. Canlı kanalları ve 50 fps olması ve bitrate kalitesi çok iyi. Ancak gel gelelim VOD kısmına geçtiğimizde neredeyse tüm içerikler sadece Türkçe dublaj. Dublajı olmayanları sadece orijinal dil ve altyazı eklemişler. Bu da benim için çok büyük eksik.
  6. R

Bu gibi yorumlara aldanarak 1 aylık aldım. 50 fps yayın yok en azından maçlarda görmedim. Ayrıca bitrate çok düşük.
  7. R

Bu şarkı hangi şarkıya benziyor ?

Ferman-Sıra Bizde
Geri