Neler Yeni

İptv önerisi f/p donmayan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Monchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Tanak
Biziz tvnin vod bölümü çok iyi test bitene kadar canlı yayınlara bakıp yorum yaparım ;)

Retoucher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aycan
Kesinlikle Biziz TV öneririm. 50 Fps yayınlarda mevcut. 3. yılımı tamamlıyorum bir kez sorun yaşamadım.
Bu gibi yorumlara aldanarak 1 aylık aldım. 50 fps yayın yok en azından maçlarda görmedim. Ayrıca bitrate çok düşük.

Retoucher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aycan
4 aydır azure iptv kullanıyorum destek tam anlamıyla sınırsız. Ve donma kasma yok. Her kanal mevcut
Tavsiyeniz üzerine test yayını aldım ve denedim. Canlı kanalları ve 50 fps olması ve bitrate kalitesi çok iyi. Ancak gel gelelim VOD kısmına geçtiğimizde neredeyse tüm içerikler sadece Türkçe dublaj. Dublajı olmayanları sadece orijinal dil ve altyazı eklemişler. Bu da benim için çok büyük eksik.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Samet Kapucuoğlu
Tavsiyeniz üzerine test yayını aldım ve denedim. Canlı kanalları ve 50 fps olması ve bitrate kalitesi çok iyi. Ancak gel gelelim VOD kısmına geçtiğimizde neredeyse tüm içerikler sadece Türkçe dublaj. Dublajı olmayanları sadece orijinal dil ve altyazı eklemişler. Bu da benim için çok büyük eksik.
Ben türkçe olmayanları izlemiyorum :/ Ama tabii ki farklı dil ve farklı seçenekler olsa daha iyi olurdu. WP desteğe yazsanız belki size geri dönüş sağlayabilirdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
hedef gösteriliyorum
iptvbox çok iyi ama adminine işin düşmesin eleman çok gergin.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Metehan
Bu ip TV vod kısmında dizi filmlerin hepsi dublaj mı oluyor ? Seslendirme seçenekleri bulunmuyor mu acaba ?

Retoucher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aycan
Ben türkçe olmayanları izlemiyorum :/ Ama tabii ki farklı dil ve farklı seçenekler olsa daha iyi olurdu. WP desteğe yazsanız belki size geri dönüş sağlayabilirdi.
Destekle görüştüm zaten. Müşterilerin çoğunun kullandığı playerda altyazı ve ses ayarlarını bulamadığını (yada ayar seçeneğinin olmadığını) söyledikleri için çok şikayet almışlar, bu yüzden sadece Türkçe dublaj olarak eklediklerini söylediler. Bilinçsiz kullanıcılar yüzünden vod içerikler mahvolmuş bana göre.

@dexmete Mesajda sorunuzun cevabını verdim zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,029
Üyeler
166,471
Son üye
maizyen
Top Bottom