Konunun dns ile muhtemelen alakası yok. Pckolik.com adresi direkt bu illegal site sahibine ait muhtemelen ve sen dns' i yazdığın zaman da bu siteye yasaklı...
600W için RX 6800 düz almanız daha rahat olur keza 600W + XT için 12V kanalından en az 550W+ veren bir psu sahibi olmanız gerekir ki kafanız rahat olsun ben...
Mümkünse numpad olmalı hocam aktif kullanıyorum, taksit miktarı ve vadesine göre 3-3.5 bile olur ama o bütçeler için en az 3-4 taksit vadesiz falan olması...
Bütçe 2000-2500 civarı ama 2500 lere çok cıkmak istemiyorum anca taksitle çıkarım. Red Switch ve türevi olursa güzel olur ve tercihimdir.
Alım sebebi...
Fanları birbirine yanlış bağlarsan cıkarması cok zor ve muhtemelen hasar verirsin bende galiba kabloalrdan birinde temassızlık oldu sökerken bazen fanlar...
Enermax Liqmaxflo 360mm argb iyi olur ama dikkat et her kasaya sıgmıyor bir de 1-2 problemi var ama sogutma olarak o bütçede rakibi yok.
Bu arada bu...
RX 6000 serisi alırsın 3000 yerine, 6000 serisi 3000 den daha verimli yani eşit performansta rx 6000, rtx 3000 den az yakar. Fatura tarihi eski de olsa bir...