Arada bir yapıyor şu aralar nedeni ne anlayamıyorum yardımcı olacak var mı? Açılırken bazen böyle kalıyor bazen de mavi ekran ama her zaman yapmıyor. RAM kullanımı aşırı yüksek sebebini de çözemedim. Virüs taraması yaptım ama yok.
Minidump Dosyaları
Merhaba. Yeni sistem dizdim yayınlar için. Ancak Streamlabs OBS üzerinden yayındayken klavyem takılı kalıyor. Yayın açmadığım sürece hiçbir sıkıntı yok. Yayın açtığımda W A S D tuşlarına basıyorum mesela 2-3 saniye yürümek için sonrasında bırakıyorum ama birkaç saniye daha devam ediyor...
Yeni SSD aldım, ikinci disk olarak görünmüyor. Disk Part yaptım orada da görünmüyor ama Hard Disk Sentinel uygulamsında görünüyor ve Aygıt Yöneticisi de görüyor. Kingston A400 480 GB.
Merhaba ,bir akrabamın laptopu var. Disk kullanımı boştayken %100. Bilgisayar açılması cok uzun sürüyor. Servislerden bir şeyler devre dışı bıraktım internetten bakıp ama işe yaramadı. 6 yıllık falan bir laptop. Düşündüm ki SSD takılsa düzelir. Nasıl bir SSD uyar sizce? Toshiba Satellite P50-B-11U.