RevulatioNon isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım NZXT H7 Kasa Vidaları ve Montaj Yardımı

veri yolları lehim bölgeleri zarar görmediği sürece problem yaşanmaz bu görselde sorun yaratacak bir durum göremedim ama dikkatli davranmanızı tavsiye ederim
  2. R

rica ederim ne demek kolaylıklar diliyorum
  3. R

tamamdır problem gözükmüyor şu anda devam edebilirsiniz kablolamaya problem olursa bir süre daha burlardayım yazabilirsiniz konuya
  4. R

Sıcak hava kasadan atılmıyor

bakın şimdi size detaylı anlatacağım 1 ay beklemenize gerek kalmayacak 1 saniye görselleri hazırlayayım 1755892495 şimdi 1. görselde telin 2. görseldeki kısmına tornavidanın ucunu geçirip levye kullanıyormuş gibi sağa doğru attıracaksınız bu kadar aynı hareketi diğer tarafada uyguladığınızda fan...
  5. R

sizde bana ilettiğim görseldeki gibi bir şekilde iletirseniz bakalım ürün tipi mi farkli acaba ve burası size yardımcı olacak insanların kendi isteği ile yardım ettiği bir forum o sebepten problem olduğunu düşünmeyin 1755891854 detay verdikçe size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım
  6. R

Patriot ram alınır mı? 7000mhz

almak istediğiniz ram chiplerini ekten öğrenip yapabileceklerini araştırabilirsiniz bunun yanında patriot sağlam bir markadır üzmeyecektir https://download.maxsun.com.cn:8443/mb/driver/Memory_support/DDR5_Memory_Support_List_2slots.pdf
  7. R

sağ en üst vida takılmamış olarak görüyorum onun dışında doğru gözüküyor sizde elinizle kartın sallanıp sallanmadığına nazikçe bakarsanız tamamdır 1755891338 birkaç detaylı fotoğraf paylaşırsanız bende gördüğüm yanlış olursa size yardımcı olacağım
  8. R

onlar illa kullanman gerken vidalar olarak algılamayın lazım olanları zaten kullanmışsınız fazladan olanları saklayın ilerde işinize ayarayacak en alttaki ekran kartı için kullanacağınız vidalar diye tahmin ediyorum her vida düzgün oturuyorsa boşluk oluşmamamış anlamına geliyor fazladan standoff...
  9. R

bu görselde görünen radyatör üzerindeki teli yukarı doğru tornavida ile küçük bir hareketle çıkarabilirsiniz
  10. R

şöyleki 2. görüntüde göze çarpan usb kablosu ekran kartı soketi (pcı) üzerinden gelmiş onun yeri,ni değişmeniz gerek yoksa ekran kartını takarken kabloyu kastırmak zorunda kalacaksınız
  11. R

onu çok zorlamanıza gerek yok evinizde bir tornavida bulunuyorsa tornavida ile çok hızlı ve kolay sökebilirsiniz rayatörün sağ ve sol taraflarına tutunuyor tornavida ile paralel şekilde ufak dokunuşlarla çok kolay şekilde demonte edebilirsiniz NOT : fanın üzerinden sökmeye çalışmayın önce...
  12. R

ama o usb kablosu ordayken nasıl ekran kartı montajı yapacaksınız , onu farklı bir şekilde götürmeniz gerekiyor
  13. R

muhtemelen içine girdi dediğin standart bağlantılarından biri olan yuvası olarak tahmin ediyorum oynama ve esneme yok ise ve anakart tam oturup bir tarafı havada tutmmuyorsa sorun yoktur
  14. R

birkaç görsel paylaşabilirmisin ve anakartta esneme oynama gibi durumlar var mı ?
  15. R

anakartı kasaya oturtmuş zaten problemini anlayamadım fabrika anladığım kadarıyla sana yedek standoff ayak göndermiş anakartında boşluk oluşursa kasaya monte edebileceğin onları da kasaya montajını yaparken en alttaki vidalar ile kurulum yapacaksın
Geri