veri yolları lehim bölgeleri zarar görmediği sürece problem yaşanmaz bu görselde sorun yaratacak bir durum göremedim ama dikkatli davranmanızı tavsiye ederim
bakın şimdi size detaylı anlatacağım 1 ay beklemenize gerek kalmayacak 1 saniye görselleri hazırlayayım
1755892495
şimdi 1. görselde telin 2. görseldeki kısmına tornavidanın ucunu geçirip levye kullanıyormuş gibi sağa doğru attıracaksınız bu kadar aynı hareketi diğer tarafada uyguladığınızda fan...
sizde bana ilettiğim görseldeki gibi bir şekilde iletirseniz bakalım ürün tipi mi farkli acaba
ve burası size yardımcı olacak insanların kendi isteği ile yardım ettiği bir forum o sebepten problem olduğunu düşünmeyin
1755891854
detay verdikçe size daha iyi yardımcı olmaya çalışacağım
almak istediğiniz ram chiplerini ekten öğrenip yapabileceklerini araştırabilirsiniz bunun yanında patriot sağlam bir markadır üzmeyecektir
https://download.maxsun.com.cn:8443/mb/driver/Memory_support/DDR5_Memory_Support_List_2slots.pdf
sağ en üst vida takılmamış olarak görüyorum onun dışında doğru gözüküyor sizde elinizle kartın sallanıp sallanmadığına nazikçe bakarsanız tamamdır
1755891338
birkaç detaylı fotoğraf paylaşırsanız bende gördüğüm yanlış olursa size yardımcı olacağım
onlar illa kullanman gerken vidalar olarak algılamayın lazım olanları zaten kullanmışsınız
fazladan olanları saklayın ilerde işinize ayarayacak en alttaki ekran kartı için kullanacağınız vidalar diye tahmin ediyorum
her vida düzgün oturuyorsa boşluk oluşmamamış anlamına geliyor
fazladan standoff...
şöyleki 2. görüntüde göze çarpan usb kablosu ekran kartı soketi (pcı) üzerinden gelmiş onun yeri,ni değişmeniz gerek yoksa ekran kartını takarken kabloyu kastırmak zorunda kalacaksınız
onu çok zorlamanıza gerek yok evinizde bir tornavida bulunuyorsa tornavida ile çok hızlı ve kolay sökebilirsiniz rayatörün sağ ve sol taraflarına tutunuyor tornavida ile paralel şekilde ufak dokunuşlarla çok kolay şekilde demonte edebilirsiniz
NOT : fanın üzerinden sökmeye çalışmayın önce...
muhtemelen içine girdi dediğin standart bağlantılarından biri olan yuvası olarak tahmin ediyorum oynama ve esneme yok ise ve anakart tam oturup bir tarafı havada tutmmuyorsa sorun yoktur
anakartı kasaya oturtmuş zaten problemini anlayamadım fabrika anladığım kadarıyla sana yedek standoff ayak göndermiş anakartında boşluk oluşursa kasaya monte edebileceğin onları da kasaya montajını yaparken en alttaki vidalar ile kurulum yapacaksın