Ne yazık ki şu anda bu avantajın ayrıntılarını göstermeyle ilgili sorun yaşıyoruz. Bir süre sonra tekrar deneyin. böyle bir hata veriyor bunu çözebilen varsa hızlıca yazabilir mi acil
merhaba öncelikle sorum belli sebepsiz kasamın ısısı fırladı robloxta bıle 80 derece goruyorum 1 yıl önce aldım aldığımdan beri hiç termal macunda yenilemedim o yüzden bana 500-1200 tl arası bir işlemci soğutucu lazım ayrıca içinde termal macunda olursa iyi olur aşağıya kasamı...
Beyler sorum belli şimdi pcden coc oynayacağım yeni bir özellik gelmiş indirmeye çalışıyorum ''Donanım sanallaştırmanın açık olması gerekir bu uygulamada çoğu oyunu yükleyip oynamak için bu özelliği etkinleştirmeniz gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için bilgisayar üreticinizin web sitesini ziyaret...
BEYLER KAFAYI yicem artık kısın 71 derece goruyom zulada işlemcim r5 5600 ne yapcam ne yapmam lazım işlemci yavaş yavaş çürüyo ne yapmam lazım nasıl bir soğutucu almam lazım
klavyeyi temizledim tuşlar basmıyor nerdeyse, yeni klavye almak da istiyordum bu butceye mekanik klavye varsa atar mısınız memnum olurum (şu anki klavyem g213)