rhennuss isimli üyenin son içerikleri

1. R

Valorant hangi skin daha mantıklı

tamamdır çok teşekkür ederim
  2. R

Valorant hangi skin daha mantıklı

valorantta champions 25 vandal bekliyordum ama marketime Gaia vandal geldi ilk vandal skinim olacak sice hangisini almam daha mantıklı
  3. R

Max 2k ya an mantıklı gaming mouse

bu bütçede logitechin eski modelleri var genellikle 1754299366 uzun vadede sıkıntı çıkaramaz değil mi
  4. R

Max 2k ya an mantıklı gaming mouse

2k Max bütçem çıkıyor sizce 0 en mantıklı mouse hangisi neredeyse hep oyun için kullancağım
  5. R

Ps4 gamepad pcye nasıl bağlayabilirim ?

hocam trendyolda falan var onu aldıktan sonraki aşamlar Dongle’ı PC’ye takın, sürücü yüklenirse yükleyin (genellikle otomatik). DealShock 4'te PS ve Share (veya Options) tuşlarına ışık hızlı yanıp sönene kadar basın. Windows’da Bluetooth ayarlarını açın, cihaz görüldüğünde “0000” kodunu girip...
  6. R

1-1,5k fiyata en performanslı kulaklık önerisi

hocam şimdi alsam eski kaçmaz değil mi beni de 2-3 sene götürür
  7. R

hemen bakıyorum çok sağol hocam
  8. R

Ps4 gamepad pcye nasıl bağlayabilirim ?

hocam sen ne yapmak istiyorsun anlayamadım
  9. R

1-1,5 k fiyat en mantıklı ve en iyi kulaklık tercihi ne olur yardım edersweniz servinirim
  10. R

F1 filmi Apple TV de gözükmüyor

apple tvde f1 filmini izlemek için tıkladığımda böyle bir öge bulunmuyor yazıyor bu neden oluyor yardım ederseniz sevinirim
  11. R

Aşağıdaki sistemlerden hangisini önerirsiniz

i5 12400f olan daha mantıklı işlemiş bakımından ryzen 5 5500 den daha güçlü o yüzden bana o daha mantıklı geldi ama illa pazarlık deneyin ama yani şimdi sadece extra bir monitörden dolayı 6 bin tl ye yakın fark biraz fazla
  12. R

Öneri 9060xt almak mantıklı mı?

yani performans açısından çok fark olmaz ama sıcaklık değerleri farklı olabilir ama power color da kötü bir marka değil
  13. R

Öneri 9060xt almak mantıklı mı?

saf güçte aman aman bir performans farkı yok hatta hiç yok denecek kadar az ama 2k da 9060 xt biraz daha iyi performans verebiliyor ama rtx konusunda biraz geride size göre hangisi önemliyse ona göre karar verin
  14. R

Işlemci fazla ısınıyor

bu sıcaklıklara göre gayet iyi
  15. R

Sistem alıcam arkadaşımdan yardım acil

bunun için userbencchmark ın sitesinden uygulamayı indirirsen Oradea testler yapılıyor ve puanlar veriliyor oradaki puana göre değerlendirirsin
Geri