caferrww.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Toplamda 20k bütçem var kasa+monitör için.
Hangisi alınır?
Hangisi alınır?
Birinci için biraz pazarlık yapılabilirToplamda 20k bütçem var kasa+monitör için.
Hangisi alınır?
i5 12400f olan daha mantıklı işlemiş bakımından ryzen 5 5500 den daha güçlü o yüzden bana o daha mantıklı geldi ama illa pazarlık deneyin ama yani şimdi sadece extra bir monitörden dolayı 6 bin tl ye yakın fark biraz fazlaToplamda 20k bütçem var kasa+monitör için.
Hangisi alınır?
En baştaki mi1. sistem
yalnız ona 2 ram takmak lazım o kanaldan pazarlık et veya bütçenizi ona göre ayarlayın.
evet diğerlerine de baktım en baştaki iyi. alırsanız kasa önü cam değilde mesh ise stickerları çıkarın hava akışına engel olmasın camsa hava akışına zaten etkisi olmaz siz bilirsiniz.En baştaki mi
En baştakinde çift ram var ztnevet diğerlerine de baktım en baştaki iyi. alırsanız kasa önü cam değilde mesh ise stickerları çıkarın hava akışına engel olmasın camsa siz bilirsiniz.![]()
![]()
Tamam alınca yavaş yavaş değiştiricem donanımları ztnBu arada James Donkey ssd ye hiç güvenmeyin mümkünse değiştirsin. bilinen en kötü ssddir kendisi![]()
Gene iş görür de herhalde bir süre götürür de. Önemli bilgileri 300-500 liraya ikinci el bir hdd alın ona atın yedekleyin. James Donkey ssdler çat diye gitmeleriyle meşhurdur. Önemli bilgiler heba olmasın.Tamam alınca yavaş yavaş değiştiricem donanımları ztn
Tamamdır sağolunGene iş görür de herhalde bir süre götürür de. Önemli bilgileri 300-500 liraya ikinci el bir hdd alın ona atın yedekleyin. James Donkey ssdler çat diye gitmeleriyle meşhurdur. Önemli bilgiler heba olmasın.
Ben demedim de başka bi öneriniz varmıTamamdır sağolun