2.el bu sistem alınır mı?

Ram çok düşük bence günümüzde 4060 lar bile 32 GB Ram geçiyor 5060 da 32 ram altı alınmaz ( benim fikrim ) veya aldıktan sonra ekstra ram takman lazım ve 500gb ssd fazla az gibi, sorun etmezsen alınma ihtimali var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi gibi la ekran kartı 4070 ten az daha güçlü, güzel sisteme benziyor, Ram lerde bal dök yala. sadece buda 512 gb bunu al, sonra biriktir anakarta fazladan bir ssd (bilmiyorsan depolama alanı) tak veya 2-3 oyun oynuycak kalanı foto videoysa hdd al ( ssd daha iyi oyun için. hdd daha ucuz, ve çok yavaş )
O zamana ben bi konuşayım adamla fiyatta yardımcı olursa bakarız reis

İkinci ele girme manyak olursun ciddiyim bak, ben girdim psikologum allak bullak oldu. Ne olursa olsun sıfır almaya çalış. Tecrübeyle sabittir.
sıfırları çok pahalı reis sende biliyosundur. o yüzden 'temiz' sistemse alınır

O zamana ben bi konuşayım adamla fiyatta yardımcı olursa bakarız reis
ekran kartından test iste bence. youtube de testleri olur bak fps ve sıcaklık değerleri aynı veya 3-5 fark varsa al ama testten 20 15 10 gibi daha düşük fpslerdeyse alma.

sıfırları çok pahalı reis sende biliyosundur. o yüzden 'temiz' sistemse alınır

ekran kartından test iste bence. youtube de testleri olur bak fps ve sıcaklık değerleri aynı veya 3-5 fark varsa al ama testten 20 15 10 gibi daha düşük fpslerdeyse alma.
Reis bu sistem temiz sence alınır mı? https://shbd.io/s/DJcmNS2S

dediğim gibi ekran kartının testleri oluyor yapabilme imkanı varsa adam yapsın. ona bakalım. yoksa bu sistem bal dök yala be
Tamam reis cevabın için teşekkür ederim bu arada yanına gidipde test etmeyi düşünüyorum daha iyi

Arkadaşlar adamla konuştum en fazla 34bin yaparım diyor sizce biraz daha inmeli mi yoksa ideal mi

Tamam reis cevabın için teşekkür ederim bu arada yanına gidipde test etmeyi düşünüyorum daha iyi

Arkadaşlar adamla konuştum en fazla 34bin yaparım diyor sizce biraz daha inmeli mi yoksa ideal mi
zaten benim fikrimce iyi fiyat eğer indirebiliyorsan indir. istersen yeni konu aç orda da sor

Geri