34'te tanidikta laptop vardıda yeni sıfır aldı uyguna veriyordu nakit ihtiyacı olmuş Ryzen 9 HX 5060 li ona yonlendiricektim ondan sordum. Sana uymaz yani...
Bomboş kasa. Bu boyutta olucak ve atx olmayacak komedi. O11'de bile atx desteği var. Üstüne 217 inf'nin kronik fan probleminide koysunlarda incehesap gaming...
Ben geçmezdim ek masrafa değmez. Void elite güzel kulaklık. Corsairin kötü ergonomi kulakliklarindan biri olsa geç derdimde ondan bence geçme.
1777740222...
Arkadaş eklemiş hepsini linke eğer fatura tarihi yetişmiyorsa kargodaki teslim tarihini kontrol et. Oradan belki yetişir. Teslim tarihini kabul ettirirsin...
Memnunmusun peki ben bu kafa bantsız kulaklık kullanamıyorum. Ondan buna bayağı sıcak bakıyorum. SS kulaklıkları seviyorum bi normalde :D Ben müzik, film...
Ne zaman aldınız ? Faturayı gaming gen kesiyor uygundur. Ben incehesap ürününü amazondan alıp incehesap cashbacki almıştım. Tarihte sorun yoksa alirsiniz...
Valla çok uyuz bir şey aynısını trendyolda yapıyor. Normal fiyatı öyle girseler alıcı hiç umursamazda böyle olunca insan bir soğuyor :D Bu arada gaming gen...
Bizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin :D
1777738286...