Bu tarz benchmark videolarında % 0.1 oranına bakmak lazım. Bu oran ne kadar yüksek olursa genel anlamda performans o kadar iyi oluyor. Yer yer Windows 11'in...
Arkadaşın bahsettiği ekran kartını alabilirsiniz. Şu video size epey bir fikir verir. Bu arada videoda tüm oyunlar 1440P'de test edilmiş. Sizin 1080p'de...
Ryzen 7 7700 kullanıcısı olarak en son Windows 11 24H2 yüklemiştim. Microsoft'a sevgilerimi gönderip, desteğinin kesilmesine 10 ay kala gidip Windows 10'a...
Test etmeden kart alınmazki. 1 saat boyunca o kartın ben altını üstünü bir görmeliyim ki içim rahat bir şekilde alayım.
Test edilmeyen ve termal bakımı...
Aşağıdaki yorumundan önce şu bilgiyi vereyim. Siteye tekrar baktım. XFX BIOS dosyalarını da eklemiş. Marka ve modele göre bakın mutlaka. Bir de GPU-Z...
RX 5700 XT referans model bile 225W güç çekiyor. Muhtemelen sizin ekran kartınıza daha serin çalışabilsin diye modlu BIOS yazılmış olabilir bir ihtimal...
Kısa bir süre zarfında genel kullanımda + internet için + güvenlik için + pc ye tam hakimlik için Linux Minte geçicem.
3d tasarım Programları gerekliliği...
Şu an Mint kullanıyorum. 1 aydır test ediyorum. Hatta sırf dual boot yapmamak için gidip SATA SSD aldım bunun için. Kurulum alırı kolaydı ve gerçekten...