Şöyle anlatayım ben Asus DUAL 7800 XT modelini 21bin küsüre aldım. Eğer 4070 Super'in Asus DUAL modelini almak istesem 27-28 bin TL para çıkması lazımdı...
Aradaki minimum 4000TL fark ile (RX 7800 XT'de çok fazla indirim oluyor) çok daha iyi işlemci veya herhangi bir şey almak varken 4070 alıp hem daha az...
Valla merak eden gitsin açsın YouTube'tan 7800 XT ile 4070 Super'in saf performanslarını izlesin. Ben bu DLSS mevzusundan da acayip sıkılmış durumdayım. Öve...
Bizim aksini iddia etmemiz sizin için bir anlam ifade etmeyecek belli ki...Hiç bir detay vermeden, hiç bir teknik dayanağınız olmadan gelip bu şekilde yorum...
7800 XT 4070'ten %7 daha iyi, 4070 Super'de 7800 XT'den %8 daha iyi. İki tane 4070'in arasında konumlanıyor.
Yaklaşık 2 aydır 7800 XT kullanan birisi...
9700X şu an AMD'de alabileceğiniz en uygun fiyatlı ve en güçlü işlemci F/P olarak. Son derece ucuz diğerlerine göre. 2K ya da 4K her türlüde altından kalkar.
8 Aralık 2024 tarihinde açtığınız konuya da cevap vermişim şimdi " Benzer Konular " kısmında farkettim. Valla kendi adıma konuşayım. Gidipte nvidia'nın...
Maalesef anakartın faz yapısının yetersizliği ve VRM soğutmalarının olmamasından ötürü o anakart ile OC yapamazsınız. Soğutma boklarına sahip ve daha fazla...
AMD'nin yazılımsal sorunları artık yok denecek kadar az. 1 aydan fazladır 7800 XT kullanıyorum 750W PSU ile bir tek World of Warcraft'ta sorun yaşadımki o...
12400F şu saaten sonra alınmaz, 8400F'ten de uzak durun cache belleği itibari ile. Çoğu hazır sistemde ve insanların parça parça topladığı sistemlerde bile...
Ben sorun ekran kartında demedim zaten. Fakat PSU'yu değiştirmenize rağmen aynı sorunları yaşıyorsanız kabahati ekran kartında arayabiliriz gibime geldi...
Her ne kadar insanların büyük çoğunluğu nvidia'nın stabil ekran kartı sürücülerinden dolayı hep o tarafı tercih etselerde ben artık 4060 alınmasını pek...
Ekran kartınızın tamiri tabiiki de mümkün. RX 6650 XT gayet güzel bir kart 1080p için. İhmal etmeyin, mutlaka tamir ettirin. Yeni kartlar öyle alınacak...
Windows 10 için destek daha 14 Ekim 2025'e kadar sürecek.. Şimdilik kullanmaya devam edin. Eninde sonunda geçmek zorunda kalacaksınız zaten. Şimdilik macera...