riddLedSKL isimli üyenin son etkinliği

• riddLedSKL
    riddLedSKL, Rx 7800 xt vs Rtx 4070 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şöyle anlatayım ben Asus DUAL 7800 XT modelini 21bin küsüre aldım. Eğer 4070 Super'in Asus DUAL modelini almak istesem 27-28 bin TL para çıkması lazımdı...
  • riddLedSKL
    Aradaki minimum 4000TL fark ile (RX 7800 XT'de çok fazla indirim oluyor) çok daha iyi işlemci veya herhangi bir şey almak varken 4070 alıp hem daha az...
  • riddLedSKL
    Valla merak eden gitsin açsın YouTube'tan 7800 XT ile 4070 Super'in saf performanslarını izlesin. Ben bu DLSS mevzusundan da acayip sıkılmış durumdayım. Öve...
    • Untitled.jpg
  • riddLedSKL
    Bizim aksini iddia etmemiz sizin için bir anlam ifade etmeyecek belli ki...Hiç bir detay vermeden, hiç bir teknik dayanağınız olmadan gelip bu şekilde yorum...
  • riddLedSKL
    7800 XT 4070'ten %7 daha iyi, 4070 Super'de 7800 XT'den %8 daha iyi. İki tane 4070'in arasında konumlanıyor. Yaklaşık 2 aydır 7800 XT kullanan birisi...
  • riddLedSKL
    9700X şu an AMD'de alabileceğiniz en uygun fiyatlı ve en güçlü işlemci F/P olarak. Son derece ucuz diğerlerine göre. 2K ya da 4K her türlüde altından kalkar.
  • riddLedSKL
    riddLedSKL, Yardım Ekran Kartımın Değeri Sizce Nedir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    8 Aralık 2024 tarihinde açtığınız konuya da cevap vermişim şimdi " Benzer Konular " kısmında farkettim. Valla kendi adıma konuşayım. Gidipte nvidia'nın...
  • riddLedSKL
    riddLedSKL, Yardım Ekran Kartımın Değeri Sizce Nedir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ben kendi adıma cevap vereyim. 1.5 aydır 7800 XT kullanıyorum daha driver problemi yaşamadım. Tereyağı gibi akıyor kart.
  • riddLedSKL
    Maalesef anakartın faz yapısının yetersizliği ve VRM soğutmalarının olmamasından ötürü o anakart ile OC yapamazsınız. Soğutma boklarına sahip ve daha fazla...
  • riddLedSKL
    AMD'nin yazılımsal sorunları artık yok denecek kadar az. 1 aydan fazladır 7800 XT kullanıyorum 750W PSU ile bir tek World of Warcraft'ta sorun yaşadımki o...
  • riddLedSKL
    riddLedSKL, Benchmarklar güvenilir mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    12400F şu saaten sonra alınmaz, 8400F'ten de uzak durun cache belleği itibari ile. Çoğu hazır sistemde ve insanların parça parça topladığı sistemlerde bile...
  • riddLedSKL
    Ben sorun ekran kartında demedim zaten. Fakat PSU'yu değiştirmenize rağmen aynı sorunları yaşıyorsanız kabahati ekran kartında arayabiliriz gibime geldi...
  • riddLedSKL
    riddLedSKL, R-5700x 32gb ddr4 1tb ssd rtx4060 pc nasıldır ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Her ne kadar insanların büyük çoğunluğu nvidia'nın stabil ekran kartı sürücülerinden dolayı hep o tarafı tercih etselerde ben artık 4060 alınmasını pek...
  • riddLedSKL
    Ekran kartınızın tamiri tabiiki de mümkün. RX 6650 XT gayet güzel bir kart 1080p için. İhmal etmeyin, mutlaka tamir ettirin. Yeni kartlar öyle alınacak...
  • riddLedSKL
    riddLedSKL, Windows 11'e Geçmelimiyim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Windows 10 için destek daha 14 Ekim 2025'e kadar sürecek.. Şimdilik kullanmaya devam edin. Eninde sonunda geçmek zorunda kalacaksınız zaten. Şimdilik macera...
Top Bottom