Yahu tak kulaklığı bak keyfine. Ne Battlefield 2042 oynarken ne de Diablo 4 oynarken duymuyorum bile sesi. Ki şuna emin olun öyle abartıldığı kadar da...
Garantiye verseniz bile değişim yapmıyorlar bu CW sorunu için. Bende ASUS Dual modelini kullanıyorum ve bende de çok yüksek fps değerlerinde CW var evet...
Sağlam olduğuna emin olduğunuz başka bir güç kaynağı ile denemeniz lazım sorunun ne olduğunu görebilmek adına.
Bir de donanımlarınız ile ilgili hiç detay...
Önce Windows kurulu olduğu diski tek takıp sistem açılıyor mu diye bir kontrol edin. Ardından sistem açılsın, sonra diğer diski takın bir de öyle kontrol...
Yeni aldığınız monitörle oyuna girip deneme yaptınız mı ? Hatta şöyle yapın. Yeni monitörle oyuna girip alt + tab atıp ardından ikinci monitörü bağlayın...
Intel bu işlerde AMD ve nvidia firmalarına göre yeni. Fakat sürücü güncellemelerinde epey sık çıkarıyorlar. B580 bugün 3060 Ti ve 6700 XT ayarında bir ekran...
7900 XTX ekran kartı 355W TDP değerine sahip. AMD'nin tavsiye ettiği en az 800W bir güç kaynağı. İşlemci ve diğer bileşenleri yazmamışsınız fakat genelde...
ASUS Prime B650M-K anakartın sitesindeki uyumluluk listesinde var sahip olduğunuz ram markası.
Kendim de aynı ramleri MSI PRO B650-S WIFI anakartım da...