Valla düz mantıkla bakacak olursak 4090 gibi bir canavarın kemiksiz en az bir 4 yılı var. Tabii DLSS'i işin içine katarak söylüyorum. Fakat şöyle bir detayı...
Kime sorarsanız sorun aynı cevabı alacaksınız. O anakart ile OC falan olmaz yani, boşverin almışsınız mis gibi 7500X3D işlemcinizi. Bakın keyfinize daha ne...
Bunu anlamanın çok basit bir yolu var aslında. Ekran kartınızı söküp başka bir sistemde test etmeniz lazım. Fakat benzer bir sorunu bir arkadaşım zamanında...
5000 serisi ilk çıktığında Murat Gamsız bunu anlatmıştı uzun uzun. PCIe 4.0 anakartlarda buna çok denk geliyor insanlar. Mümkünse BIOS güncellemeyi deneyin...
Eğer ürün paketlerini açmadıysa ki umarız açmamıştır. O işlemci direkt iade sebebi zaten. Kötü işlemcimi hayır pek tabiiki de işini fazlası ile görürdü ama...
******* işlemcisinde raminide bu yapay zekanın ta ******* ramden başladı ekran kartına geçti bi işlemci kalmamıştı zam yemeyen domalalım ***** bide tam...
7500F mis gibi işlemci. Hiç rahatınızı bozmaya gerek yok. Ben de geçen sene düz 7700 aldım, uzun bir süre de kullanmayı düşünüyorum kendisini. Zaten 2 ay...
Hayırdır yazdığım yorumun nesi komik geldi ? Emoji bırakacağınıza insan gibi yazsanız olmuyor mu ? Ben o rakamları kıçımdan atmadım. İnanmıyorsanız gidip...
Değerlerinizde sorun yok ki zaten. Normal sıcaklık ile Hotspot sıcaklığı arasında ortalama 20C fark zaten olur. Ki AMD ekran kartlarında maksimum Hotspot...
Benzer bir ağaç titremesi bende 2019'da GTX 1660 Ti kullanıyordum o zaman Forza Horizon 4 oynarken oluyordu. Ben de kendi kendime " ulan acaba ekran kartı...