nakit avans falan kullan o zaman hocam cidden iyi model bir kartı 30 32k'ya 2. el ve en fazla 6-7 ay kullanılmış tertemiz şekilde alabilirsin. zaten bi kere...
ayrıca 3090'ın çıkışıyla beraber bu minning zamanıda etkil tabi bi kere bu kartlar 2000 3000 4000 dolarları gördüya bu kapital sistem bunu gördüya bundan...
ikinci el 4070ti super tavsiyemdir hem 25-30k arasını bulunabiliyor hemde o kartlar cidden saçma sapan fiyatlara satılıyor. yakın bir arkadaşımda 5080 var...
hocam yanlış link koymadım aslında tamda durumu kavrayamadım ordaki kaynakta yazan şuydu(anlayabildiğim kadarıyla) mcd ile alakalı bir değişikliğe gidilmiş...
kartın 5nm ve 6nm olan 2 çip revizyonu varmış, dolayısıyla 5nm olan versiyonda performansın aynı kalması için ufak bir kırpma yapılmış olabilir. bu iyi...
https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-7700-xt-pure/4.html
burdaki bilgiye göre normal bir durummuş bir çeşit durum var, bir mcd eksik olan...
hazır am4 sistem varken komple sıfırdan am5 geçmek bilemiyorum, 5700x3d alıp pearless assassin veya phantom spirit ile kullanmak daha mantıklı gibi. Evet...
eğer daha çok hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsanız ileride 2k'ya geçecekseniz falan r7 5700x3d derim. yani yarın ekran kartları pce 5.0 çıktığında falan...
işlemcin ve ekran kartın fena değil 1080p çozünürlükte kullanıyorsan 5700x3d'ye geçmek rekabetçi oyunlarda fark yaratsada genel açıdan nerdeyse bir fark...
5000 serisi iyi psu istiyor pce 4.0 işlemci anakart istiyor yoksa baş ağrıtma riski çok fazla. rx 500 serisinin temizini tamir görmemiş içi açılmamışını...
delikler karşılasa bile kapasitör yerleri karşılamayabilir. bu çok büyük bbir risk. sıvı soğutmalı model olduğu için ben bir tık tırsardım sonuçta eski bir...