RinDoChi isimli üyenin son etkinliği

• RinDoChi
    RinDoChi, RTX 5070 Ti VS RTX 5080 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    nakit avans falan kullan o zaman hocam cidden iyi model bir kartı 30 32k'ya 2. el ve en fazla 6-7 ay kullanılmış tertemiz şekilde alabilirsin. zaten bi kere...
  • RinDoChi
    ayrıca 3090'ın çıkışıyla beraber bu minning zamanıda etkil tabi bi kere bu kartlar 2000 3000 4000 dolarları gördüya bu kapital sistem bunu gördüya bundan...
  • RinDoChi
    ikinci el 4070ti super tavsiyemdir hem 25-30k arasını bulunabiliyor hemde o kartlar cidden saçma sapan fiyatlara satılıyor. yakın bir arkadaşımda 5080 var...
  • RinDoChi
    4070ti süper al kalan paraya da 2k oled monitör çak hala paran kalıyor nerdeyse :D
  • RinDoChi
    RinDoChi, Rx7700 xt Transistörlerim eksik başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam yanlış link koymadım aslında tamda durumu kavrayamadım ordaki kaynakta yazan şuydu(anlayabildiğim kadarıyla) mcd ile alakalı bir değişikliğe gidilmiş...
  • RinDoChi
    kartın 5nm ve 6nm olan 2 çip revizyonu varmış, dolayısıyla 5nm olan versiyonda performansın aynı kalması için ufak bir kırpma yapılmış olabilir. bu iyi...
  • RinDoChi
    https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-7700-xt-pure/4.html burdaki bilgiye göre normal bir durummuş bir çeşit durum var, bir mcd eksik olan...
  • RinDoChi
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-7700-xt.c3911 emin misin? performans testi yapmalısın performans kaybında versa garantiye başvur...
  • RinDoChi
    Yani bence de bunu almak daha mantıklı ama indirim var diye paylaştım hiçbirşey yazmadan bunu atmanız garip.
  • RinDoChi
    hazır am4 sistem varken komple sıfırdan am5 geçmek bilemiyorum, 5700x3d alıp pearless assassin veya phantom spirit ile kullanmak daha mantıklı gibi. Evet...
  • RinDoChi
    RinDoChi, R7 5700x3d - R5 7500F Hangisi daha mantıklı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    eğer daha çok hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsanız ileride 2k'ya geçecekseniz falan r7 5700x3d derim. yani yarın ekran kartları pce 5.0 çıktığında falan...
  • RinDoChi
    işlemcin ve ekran kartın fena değil 1080p çozünürlükte kullanıyorsan 5700x3d'ye geçmek rekabetçi oyunlarda fark yaratsada genel açıdan nerdeyse bir fark...
  • RinDoChi
    ekran karti ve monitör nedir? 9700k hala gideri olan bir işlemci
  • RinDoChi
    RinDoChi, 2.el Rx580 8gb mi yoksa 2.el rx 5500xt 4gb mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    5000 serisi iyi psu istiyor pce 4.0 işlemci anakart istiyor yoksa baş ağrıtma riski çok fazla. rx 500 serisinin temizini tamir görmemiş içi açılmamışını...
  • RinDoChi
    delikler karşılasa bile kapasitör yerleri karşılamayabilir. bu çok büyük bbir risk. sıvı soğutmalı model olduğu için ben bir tık tırsardım sonuçta eski bir...
Top Bottom