Merhabalar, yaklaşık 1 aydır OGRE rainbow model klavye kullanıyorum ve bugün oyun oynarken E tuşunun bazen basmadığını farkettim. Arkadaşlar bu problem genellikle switchin içine toz pislik girmesinden kaynaklı oluyor ve çift basıyor ya da hiç basmıyor. Eğer switch üzerinde fiziksel bir sorun yok...
Aslında stok hali ile kullanıyorum ama 4.0Ghz yapabilmek için 200 TL'ye soğutucu aldım boşa gitsin istemiyorum açıkçası. hiç değiklse 3.9'da çalıştırmak istiyorum.
Hocam diğer türlü denediğimde de benzer sorunlarla karşılaşıyorum mesela forumda +0.0156v ile hatta daha düşüğü ile 4.0ghz alan arkadaşlar var ben de neden olmuyor sizce güç kaynağım mı yetersiz?
1590888217
Bios güncel hocam F50 sürümü kullanıyorum sizce güç kaynağım yetersiz olabilir mi?
hocam yeni bir soğutucu aldım 6 ısı borulu 2 adet 12 CM fanlı olan bir soğutucu. Bios üzerinden yapıp ayarları kaydedip çıkınca sistem bir daha açılmıyor hocam ekrana görüntü gelmiyor.
Ryzen 5 1600 AF işlemcimi Ryzen Master üzerinden 1.4 Volt değerinde 4.0GHz yapmaya çalışıyorum ama ayarları uygula dedikten 10 saniye sonra bilgisayar kapanıyor. Nasıl çözebilirim? İdeal ayarlar nedir?