RIP. isimli üyenin son içerikleri

1. RIP.

Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Aktif kullanıyorum bence alma, batarya performans hepsi güzel ama galiba kronik scroll sıkıntısı varmış ve benimkinde de oldu iğrenç bir şey sakın alma, başka modellere bak.
  2. RIP.

🔥İndirim Nankang 265/35r22 102v Sp-7 Yaz Lastiği (2023) 1218 TL

Ya zaten 22' lik jantta lazım ki 22 lik jantı öyle her arabaya da takamazsin
  3. RIP.

🔥İndirim Nankang 265/35r22 102v Sp-7 Yaz Lastiği (2023) 1218 TL

Bunu takacak bir araba lazım önce
  4. RIP.

2k Ips Panel Monitör Arıyorum Yardım Butce 15k

Donanım arşivi forum ortamı serttir brom. 1-2 ay mesaj yazma ortamı tanı önce 😈😈😈
  5. RIP.

2k Ips Panel Monitör Arıyorum Yardım Butce 15k

"4k 160hz / 1080p 320hz GİGABYTE M27 UP" Bu fiyat a 4k alınıyor ve istediğin gibi 300 Hz üstü
  6. RIP.

Duvara Monitör Sabitleme

Fiyatı uçuk ama böyle bir şey arıyorsun sanırım https://www.hepsiburada.com/cetking-13-32-amortisorlu-hareketli-duvar-monte-aski-aparati-p-HBCV0000EAM7MA?magaza=CetKing&url_src=and-product-detail (Edit): bir masa parası buna vermeye gerek yok
  7. RIP.

Arabaya Hoparlör Takmak Yasak mı?

Görüşü engellemesin, yada arkadaki mıknatısı yada çapı uygun olan bir hoparlör takabilirsin. Pandizot ile takılanlarda polisin insafına kalıyorsun.
  8. RIP.

❌İndirim Bitti! Kingston 8 GB Ddr5 5200mhz Ram 1900tl

Artık arada bir itopyanin sitesine de f5 atarız
  9. RIP.

Peugeot rifterdan toyota corollaya geçmek mantıklı mı ?

Corolla özelikle 1.8ler iyiler ama Rifterden sonra o bagajı ararsınız özellikle de tam açılan bagajı. Çünkü sedanlarin büyük bölümü sadece bagajı açılıyor (alt tampona kadar açılan bagaj acayip keyiflidir yükleme indirme işlerinde) yani dükkan falan varsa yine Toyota'nın ticarisi vardı ama...
  10. RIP.

Passat mı Corolla mı

Bütçeye ne kadar uyar bilmiyorum ama 1.8 Corolla daha mantıklı gibi +HYBRİD +4 Silindir 1800cc hacim (atmosferik araçlarda kesinlikle motor hacmi ciddi önem arz ediyor.) +Karma yakıt tüketimi 4,5 - 5,5 arası +Sonuçta bir Japon güvenilirliği var - Uzunyolda yüksek hızlarda rakibi Passat'a göre...
  11. RIP.

Tarifem 1000tl Olmuş Ne Yapacağım?

Turkcell 60GB 450-500 gibi bir para ödüyorum. Mantık şu tarife süresi bitince (genelde 1 yıl) diğer operatöre geç, ve bunu her sene tekrarla.
  12. RIP.

Ryzen 5 3600'den Hangi İşlemciye Geçmeliyim?

İkinci elden bedava fiyatına 5600 al. Ancak elinde para varsa soket değişip, Am5 sokette ki f/p canavarı 7500f en iyisi
  13. RIP.

Yardım Anakart ve Soğutma Uyumsuzluğu Çözümü

Öneri varmı 7800x3d için 240 360 mm olabilir
  14. RIP.

Hava soğutmanın fanını radyatöre kanca ile bağlamam gerek bu yüzden aşağı yukarı çok oynayacak mesafem yok malesef
  15. RIP.

Abiler yardım lazım Colorfull B850M-plus wifi anakart MATX anakart var elimde R7 7800X3D yi taktım. Sağlam bir soğutma için aldığım FZ6 PRO hava soğutma bana zor anlar yaşatıyor,hem ekran kartı hemde resimde temsili olarak koyduğum DDR4 ram ile yakın temas içerisinde (ram takılı değil tabii ki+...
Geri