RiviasızGeralt isimli üyenin son içerikleri

1. R

MYP Belge Talebi Eksikliği

Selam dostlar. MYP ile geçiş zamanına yaklaştık ve Belgeleri Talep etmeye başladım. Ders Programı, Ders İçerikleri okulun sitesinde var fakat hazırlık sınıfının yok bunları bulamadım. Birde Hazırlık okunduysa Okuduğuna dair belge lazım fakat Üniversitem bu belgesi sadece Hazırlık Başarıyla...
  2. R

40-50k Arası Laptop Önerisi

Beğenmiş fiyatına göre iyiydi. Tek sıkıntısı adaptörün wattı tam karşılayamaması. Şöyle; Oyun oynarken pc tam performanstayken adaptöre bağlı olmasına rağmen şarjı azalıyormuş.
  3. R

MYP Ek Madde 1 ile Yatay Geçiş belgeleri ne zaman alınmalı

Konuyu çözüldü olarak işaretle butonunu bulamıyorum çözülmüş varsayın ;D
  4. R

Birde son olarak Üniler kapandıktan sonra transkript vs alınabiliyor mu? (Yazdığınızdan anlaşılan evet ama gene de sormak istedim) Öğrenci işleri hala açık oluyor mu?
  5. R

Tamamdır teşekkür ederim bilgiler için :) Yarın telefonla arayacağım yaz tatilinin ortalarında da eğer ıslak imza istenirse belgeleri almaya giderim.
  6. R

QR varken ıslak imza isteniyor mu? Okul biraz uzakta. İstenenler bunlar; EKLER: Öğrenci Belgesi (Yeni Tarihli) Transkript (Türkçe ve İngilizce) YKS/ÖSYS Sonuç Belgesi Ders İçerikleri (Türkçe ve İngilizce) Ders Planı Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge Nüfus Kimlik Fotokopisi Hazırlık Sınıfı...
  7. R

E posta yoluyla almayı düşünüyorum belgeleri. Şuan e devletten transkripti almaya çalıştığımda transkriptte notlar görünmüyor. pasif öğrenciye düşmüşüm (okula gitmedim daha hiç). sorun çıkarır mı?
  8. R

Dostlar Ek madde 1 ile Eskişehir Üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Bazı evrakları topladım (YKS sonuç belgesi vs.). Bu belgelerin güncel olması istendiğinden hangi tarihte çıkarmalıyım? Şuan çıkarsam sorun olur mu? 1 ay kala mı çıkarmalıyım? Temmuz?
  9. R

https://www.trendyol.com/lenovo/ryzen-7-7435hs-32-gb-ddr5-1-tb-rtx4060-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jc00fjtr-321-p-922702831 Edit: Bu laptopu aldık dostlar
  10. R

Öncelikle bilgiler için teşekkürler. Geç cevap gelmesinin nedeni galiba konunun geç onaylanması. Cevap geldiğini şimdi farkettim. Arkadaş hâlâ bilgisayar bakmaya devam ediyor ve bu önerdiklerinizi de ona ileteceğim teşekkürler :)
  11. R

Selam dostlar. Arkadaşa bir laptop alınacak ve fiyatına göre iyi bir laptop seçmek istiyoruz. Makine mühendisliği öğrencisi bu yüzden 3D programlarla haşır neşir olacak muhtemelen. İstediğimiz özellikler ana odak şunlar: 4060 Mobile, R5 7. nesil, 1TB SSD, 32 GB RAM. Kendi araştırmalarımızla...
  12. R

Yapay Zeka ve Makine öğrenmesi okunur mu?

Aradan çok uzun süre geçmiş görmemişim çok pardon. Kocaeli Üniyi düşünüyordum ve ben de Ek madde 1i kullanacağım :)) ama bölümü bilişim sistemleri mühendisliği ve ya uçak gövde motor bakım yapacağım sanırsam.
  13. R

Bölüm Ünide daha 2024 senesinde açıldı bu yüzden yatay geçişle gelen-giden öğrenci yok malesef :/.
  14. R

İstediğim Ünideki Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesinin Puanı daha düşük olduğundan gidebiliyorum fakat bilgisayar ve yazılımı 0. birkaç puan yüzünden MYP ile gidemiyorum aklımda Yapay Zekaya geçip ordan bir şekilde yazılıma geçmek var fakat böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum.
  15. R

Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi bölümüne MYP ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce geleceği var mı? Eğer bölümü beğenmezsem Dikey geçiş gibi geçişlerle aynı Üniversitedeki Yazılım/Bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi?
Geri