MYP Ek Madde 1 ile Yatay Geçiş belgeleri ne zaman alınmalı

Reaksiyon skoru
5
Dostlar Ek madde 1 ile Eskişehir Üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Bazı evrakları topladım (YKS sonuç belgesi vs.). Bu belgelerin güncel olması istendiğinden hangi tarihte çıkarmalıyım? Şuan çıkarsam sorun olur mu? 1 ay kala mı çıkarmalıyım? Temmuz?

Dostlar Ek madde 1 ile Eskişehir Üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Bazı evrakları topladım (YKS sonuç belgesi vs.). Bu belgelerin güncel olması istendiğinden hangi tarihte çıkarmalıyım? Şuan çıkarsam sorun olur mu? 1 ay kala mı çıkarmalıyım? Temmuz?
Ben başvurular açılmadan kısa bir süre önce hazırlamıştım ek olarak okuduğunuz mevcut okul a da gidilip belgeler alınmalı

Ben başvurular açılmadan kısa bir süre önce hazırlamıştım ek olarak okuduğunuz mevcut okul a da gidilip belgeler alınmalı
E posta yoluyla almayı düşünüyorum belgeleri. Şuan e devletten transkripti almaya çalıştığımda transkriptte notlar görünmüyor. pasif öğrenciye düşmüşüm (okula gitmedim daha hiç). sorun çıkarır mı?

E posta yoluyla almayı düşünüyorum belgeleri. Şuan e devletten transkripti almaya çalıştığımda transkriptte notlar görünmüyor. pasif öğrenciye düşmüşüm (okula gitmedim daha hiç). sorun çıkarır mı?
Hocam e posta yoluyla alsan bile ıslak imzalı istiyor (geçeceğin okula göre değişir öğrenmen gerekiyor) ben okula 1 gün bile gitmeden yaptım yatay geçişi pasif öğrenci olman sorun çıkarmaz myp de

QR varken ıslak imza isteniyor mu? Okul biraz uzakta. İstenenler bunlar;

EKLER:

• Öğrenci Belgesi (Yeni Tarihli)
  • Transkript (Türkçe ve İngilizce)
  • YKS/ÖSYS Sonuç Belgesi
  • Ders İçerikleri (Türkçe ve İngilizce)
  • Ders Planı
  • Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge
  • Nüfus Kimlik Fotokopisi
  • Hazırlık Sınıfı okudu ise Hazırlık okuduğuna dair belge
  • Öğrencinin EK Madde 1 gereğince daha önce yatay geçiş
yapmadığına dair belge

Buradan Disiplin cezası alınmadığına dair belge, ders planı ve içeriklerinin nasıl alınacağını biliyor musunuz?

QR varken ıslak imza isteniyor mu? Okul biraz uzakta. İstenenler bunlar;

EKLER:

• Öğrenci Belgesi (Yeni Tarihli)
  • Transkript (Türkçe ve İngilizce)
  • YKS/ÖSYS Sonuç Belgesi
  • Ders İçerikleri (Türkçe ve İngilizce)
  • Ders Planı
  • Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge
  • Nüfus Kimlik Fotokopisi
  • Hazırlık Sınıfı okudu ise Hazırlık okuduğuna dair belge
  • Öğrencinin EK Madde 1 gereğince daha önce yatay geçiş
yapmadığına dair belge

Buradan Disiplin cezası alınmadığına dair belge, ders planı ve içeriklerinin nasıl alınacağını biliyor musunuz?
Hocam mevcut okulunuzun mevcut fakültenizle iletişime geçmeniz gerekiyor valla bende daha 2024 yazında yaptım İstanbul dan Ankaraya gidip belgeleri aldım öyle diyim

Hocam mevcut okulunuzun mevcut fakültenizle iletişime geçmeniz gerekiyor valla bende daha 2024 yazında yaptım İstanbul dan Ankaraya gidip belgeleri aldım öyle diyim
Tamamdır teşekkür ederim bilgiler için :) Yarın telefonla arayacağım yaz tatilinin ortalarında da eğer ıslak imza istenirse belgeleri almaya giderim.

Birde son olarak Üniler kapandıktan sonra transkript vs alınabiliyor mu? (Yazdığınızdan anlaşılan evet ama gene de sormak istedim) Öğrenci işleri hala açık oluyor mu?

Geri