Rkgamer isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım İyzico ve itopya alışveriş

Ben de dün gaming.gen.tr den hava soğutucu fan aldım. %25 ve %10 hemen geldi ama İlk alışverişe özel 500 tl hala gelmedi. Açıklamalarda 2 is günü yazıyor onu beklıyorum
  2. R

Akşam saat 10-11 arası evin sigortası atıyo

Özellikle akşamları kullandığınız elektronik aletler varsa kontrol etmelisiniz. Bir başka sebep de prizler veya uzatma kabloları olabilir.
  3. R

BTC B250B Anakart ile RAM Overclock

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Şu anda "NEW WORLD" oynuyorum ama işlemci dar boğaz yapıyor ve oyuna lag giriyor. RAM frekansı 2400 mhz ve değiştiremiyorum bundan kaynaklanır mı? yoksa işlemci bu ekran kartı için zayıf mı kalıyor.
  4. R

Almadan önce gittim genel olarak problem yok gibiydi bilgisayar donanımlarında pek anlamadığım için dikkatimi çekmedi. Bu anakart ile sorun yaşar mıyım?
  5. R

Çözüldü✓ Monitör ekranı yanıp sönüyor

Arkadaşlar, yeni adaptör aldım sorun çözüldü.
  6. R

Merhaba Arkadaşlar, İkinci el toplama pc aldım ancak alırken anakartı incelememiştim. Anakartın modeli "B250 BTC 12P" mining anakartıymış. Bilgisayarın özelliklerine göre bana bir zararı olur mu? Bilgisayar özellikleri; İ5 7600k 1660 Super 16 gb XPG RAM Zalman 750W PSU B250 BTC 12P 256 GB SSD
  7. R

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Saat 17 de hazır olun
  8. R

Laptopa takılı usbleri sokunce bir süre düzeliyor sonra tekrar başlıyor. Tvde denedim bir sorun yok
  9. R

Ekran gidip geliyor işte. Ama sürekli oluyor dosya boyutu yüksek olduğu için video paylasamiyorum 1700296660 Başka laptop ile denedim hdmi girişinde sorun var sanırım. Onda ekran geldi ama monitöre dokunma gidip geliyor temassızlık gibi birsey olabilir mi
  10. R

Merhaba arkadaşlar, Monitörün ışığı sürekli yanıp sönüyor sorun ne olabilir? HDMI Kablosunu değiştirdiğimde de çalışmadı.
  11. R

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

600w psu kullanilacakmis
  12. R

Hazır sistem önerisi

16k ya 4060 lı sistem kovalamak gerekiyor. Gaminggentr sistemine bakabilirsiniz
  13. R

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

Senin açından mantıklı görünüyor ancak diğer insanların ve benim axess kartimiz olmadığı için bizim açımızdan taksit konusu önemli olmuyor. Son bir aydır sistem almak için DA forumu takip ediyorum ve her parçasının kaliteli olduğu bir sistem bu fiyata çıkmadı. Benim beklentim 5600 ve rtx4060...
  14. R

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Ben bir adet ürün alabildim, teslim edildi yazıyor.
Geri