Ben de dün gaming.gen.tr den hava soğutucu fan aldım. %25 ve %10 hemen geldi ama İlk alışverişe özel 500 tl hala gelmedi. Açıklamalarda 2 is günü yazıyor onu beklıyorum
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Şu anda "NEW WORLD" oynuyorum ama işlemci dar boğaz yapıyor ve oyuna lag giriyor. RAM frekansı 2400 mhz ve değiştiremiyorum bundan kaynaklanır mı? yoksa işlemci bu ekran kartı için zayıf mı kalıyor.
Almadan önce gittim genel olarak problem yok gibiydi bilgisayar donanımlarında pek anlamadığım için dikkatimi çekmedi. Bu anakart ile sorun yaşar mıyım?
Merhaba Arkadaşlar,
İkinci el toplama pc aldım ancak alırken anakartı incelememiştim. Anakartın modeli "B250 BTC 12P" mining anakartıymış. Bilgisayarın özelliklerine göre bana bir zararı olur mu?
Bilgisayar özellikleri;
İ5 7600k
1660 Super
16 gb XPG RAM
Zalman 750W PSU
B250 BTC 12P
256 GB SSD
Ekran gidip geliyor işte. Ama sürekli oluyor dosya boyutu yüksek olduğu için video paylasamiyorum
1700296660
Başka laptop ile denedim hdmi girişinde sorun var sanırım. Onda ekran geldi ama monitöre dokunma gidip geliyor temassızlık gibi birsey olabilir mi
Senin açından mantıklı görünüyor ancak diğer insanların ve benim axess kartimiz olmadığı için bizim açımızdan taksit konusu önemli olmuyor. Son bir aydır sistem almak için DA forumu takip ediyorum ve her parçasının kaliteli olduğu bir sistem bu fiyata çıkmadı. Benim beklentim 5600 ve rtx4060...