BTC B250B Anakart ile RAM Overclock

Rkgamer

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba Arkadaşlar,

İkinci el toplama pc aldım ancak alırken anakartı incelememiştim. Anakartın modeli "B250 BTC 12P" mining anakartıymış. Bilgisayarın özelliklerine göre bana bir zararı olur mu?

Bilgisayar özellikleri;
İ5 7600k
1660 Super
16 gb XPG RAM
Zalman 750W PSU
B250 BTC 12P
256 GB SSD

İncelemek değil de bir eline alıp bakıp bunda niye bu kadar pci girişi var demedin mi?

Almadan önce gittim genel olarak problem yok gibiydi bilgisayar donanımlarında pek anlamadığım için dikkatimi çekmedi. Bu anakart ile sorun yaşar mıyım?

Merhaba Arkadaşlar,

İkinci el toplama pc aldım ancak alırken anakartı incelememiştim. Anakartın modeli "B250 BTC 12P" mining anakartıymış. Bilgisayarın özelliklerine göre bana bir zararı olur mu?

Bilgisayar özellikleri;
İ5 7600k
1660 Super
16 gb XPG RAM
Zalman 750W PSU
B250 BTC 12P
256 GB SSD
sorun yaşamazsınızda hiç demedinizmi bu anakartta neden bu kadar pci var diye

Sorun olmaz kullanırsınız.

Sorun olmaz aksine bol çıkışın var. Dönüştür dönüştür kullan. 😀 Normal bir anakarta göre pahalıya satılıyor. Sistem uyguna geldi ise satıp Asus Gigabyte MSI gibi anakartlara geçip cebe para bırakabilirsin. BTC ile hala uğraşan varsa...

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. Şu anda "NEW WORLD" oynuyorum ama işlemci dar boğaz yapıyor ve oyuna lag giriyor. RAM frekansı 2400 mhz ve değiştiremiyorum bundan kaynaklanır mı? yoksa işlemci bu ekran kartı için zayıf mı kalıyor.

Geri