Neler Yeni

Yeni bilgisayar toplayacağım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Arda doğan
-SSD ve ramleri üsttekilerden seç.
-İşlemci soğutucu olarak Peerless Assain al. Yüksek derecelerde uzun süre kullanmak sorun olabilir.
-XPG olan kasa fanlarla beraber gelmediği için ekstra fan alman lazım. Diğer ikisi genel olarak dandik şeyler olduğu için çok fark etmez ama üstteki Dark marka olanı tercih ederdim
-PSU'yu RTX 3090 ile kullanabilirsin ancak ileri de yükseltme yapacak olursan RTX 40** serisini desteklemiyor PSU
Diğerlerine bakıyorum şimdi (düzenleyerek ekleme yapacağım.)
35k bütçe ekran kartı dahil mi?
Diğer parçalarda da bir uyum sorunu yoksa ben bu gece sipariş veriyorum öyleyse (Atx kasaya mAtx ekran kartı uymaz veya o anakarta 6400mhz ram desteklemez vs. gibi uyum sorunları).
Aynı şekil ramlarin anakart ile uyumluluğuna bak anakart sitesinden haricinde sorun olmaz

EsdeathSama

80+ Bronze
Anakart olarak minimum b serisi bakın hocam. OC yapmayacağım ne gerek var demeyin. İşinize yaramasa bile siz fark etmeden size katkısı olur.
Sistemin kalbi olan parçayı boşlamayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Omer gencer
Anakart olarak minimum b serisi bakın hocam. OC yapmayacağım ne gerek var demeyin. İşinize yaramasa bile siz fark etmeden size katkısı olur.
Sistemin kalbi olan parçayı boşlamayın
b serisi alırken bir sürü harf var b650m p k vs diye. Dikkat etmem gerekiyor mu? yoksa bir etkisi olmaz mı?

EsdeathSama

80+ Bronze
b serisi alırken bir sürü harf var b650m p k vs diye. Dikkat etmem gerekiyor mu? yoksa bir etkisi olmaz mı?
Modelin kalitesini belirliyor fakat asus ve gigabyte için o kadar fazla isimlendirme var ki takip etmeyi bıraktım.

Top Bottom