R

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında Referanslar İkinci El Konuları

• R
      rogy, BU EKRAN KARTININ GARANTİSİ DEVAM EDİYOR MU? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      aldığım kişi vatandan almış ve söylediğine göre kesinlikle tamir vesaire görmemiş nasıl anlayabilirim ben acaba vatana götürsem söylerler mi?
    • R
      rogy, PC Teknik Sorunlar kategorisinde BU EKRAN KARTININ GARANTİSİ DEVAM EDİYOR MU? başlıklı bir konu açtı.
      merhaba arkadaşlar ikinci el bi sistem aldım satan arkadaşın kutusu faturası garantileri vesaire herşeyi duruyor ancak ekran kartının üstünde olması gereken...
      • 1744747450476.png
    • R
      rogy, Bu koltuk alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      teşekkür ederim hocam sağolun 1744305520 önerdiğiniz markalar maalesef bütçemi aşıyor :/
    • R
      alınır kendim bizzat kullanıyorum. uzun süredir bel sorunu yaşayan biri olarak bu koltuğu aldığımdan beri çok rahatlık çekiyorum. hem de fiyat performans...
    • R
      rogy, Mobilya kategorisinde Bu koltuk alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
      https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_rampage-kl-r45-massive-oyuncu-koltugu-siyah-1243412.html merhaba bu koltuk indirimde ama daha önce rampage oyuncu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,465
Üyeler
172,237
Son üye