Para vardır tabi. Bedava alıyorsun. 30 TL'ye kitliyorsun. Ama gördüğüm böyle yapanlar mağazayı bir süre sonra uçuruyor(key'i naneyi yiyen geri dönüş...
office için bi telefon numarası oluyor microsoftun kurumsal kullanım için arıyorsun ekrandaki sayıları yazıyorsun sana doğrulama anahtarı gibi bir şey veriyor
Oh mis. Ben çok önce cahillik edip Office 2021 almıştım. Retail falan yazıyordu. Kodu girdim ama etkinleştirme olmadı tabi. İletişime geçtiğimde onlar...
Mak 🙂. Gönderdikleri Windows key'lerin muhtemelen hepsi( Hani min 4 tane satıyor ya. Dördü de aynı.). Office için key mi gönderiyor nasıl oluyor bilmiyorum...
Ben aylar önce 800'e almıştım. Araba için değil ama kendi odam için(bekar odası😀) kullanıyorum. Bilgisayar masasının her tarafındaki ve yerde parkedeki toz...
Yok bulamadım bu modeli. Az bir yorulun. Konu açıyorsunuz ama laptop hakkında bir bilgi olmamasına rağmen kefil oluyorsunuz.
Ben de onu diyorum. Bunu...
Nasıl kötüleyemeyiz ya🙂. Yerin dibine bile sokarım. Dediğim gibi güven öyle kolay kazanılan bir şey değil ama çok kolay kaybedilir. Garanti bittikten sonra...
Bu bir varsayım mı yoksa Lenovo çıktı açıklama yaptı mı? Bu öyle hemen ortaya çıkan bir sorun değil. Aynı şeyi Rtx 5000 serisi Hp'ler için diyorlar. Bu iki...
Ve en yüksek çözünürlüklü ekran da legion go 1 de, loseless scaling kullanarak performans da alırsınız.
Windowsun tablet sürümü yüklü nerdeyse aynılar.