evet hocam iki tarafin da arti eksileri var amac burada kimseyi kotulemek degil ama cidden cok ortada kaldim :D zaten zor karar veren bir insanim teknolojik...
Windows'a nazaran değil de fanlı bilgisayarlara nazaran daha az bakım gerektiriyor diyelim🙂. Ssd ve ram arttırma olayı yok. Fan olayı yok ama yüke binince...
amac zaten gundelik isler ama genelde 10 saat goturmuyor cogu 6-7 saat arasi goturuyor, o da sadece 1 sekme acik olacak 5-6 sekme + arkada bir seyler acik...
Pilde oyun oynarsan her türlü 1-2 saati anca buluyorsun. Konudaki laptop wifi ile nette gezinme, ofis işleri için falan 10 saate kadar dayanır. En azından...
bana da bir laptop lazim, mac alasim geliyor hem pil omru cok uzun ama macos ve oyun destegi cok kisitli, oyun laptopu alayim diyorum bu sefer pilden...
Ryzen 7 260 veya 350, intel cephesinde 255h falan pil ömrü açısından güzel süreler vaat eden işlemciler. Asus ekstra 90wh pil koymuş. 5070'li versiyonun...
Ben kardeşime işi için bakıyorum hocam. Onun için pil ömrü de önemli. Harici grafik kartına da ihtiyacı var vs. Laptop'u ben de oyun için almayı uygun...
Pil ömrü güzel olsa gözüm var onlarda da işte pil ömrü benim için önemli. Çok bir taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa tercih edilir tabi. Ekranı falan da daha...