Yapılacak harcama 500 TL’den düşük tutarlı ise harcama tutarı kadar, 500 TL veya daha yüksek tutarlı ise en fazla 500 TL’lik hediye tutarı müşterinin N...
10 Gbps olarak satılsa neyse de 20 Gbps olarak satıldığı için gözüme takıldı. Belirtmek istedim. Bende 10 Gbps kutu ve dram'li ssd var. Hız testlerinde 1000...
Bu hariç incelemesini bulamadım ki bu da hem çok hızlı konuşuyor hem galiba altyazı Lehçe😀. Videodan yakaladığım yaklaşık 20gb bin dosyasını 33 saniyede...
Bunlarda sadece Türkçe kelime olan 3-4 tuşu değiştiriyorlar. Üst taraftaki tuşları Global'e üretilen klavyeler ile aynı oluyor genelde. Tekrarlıyorum...
Noktalama işaretlerinin bazıları farklı basıyor. İngilizce klavye olmasından dolayı mı? Mesela soru işaretini shift+f11'e basıp yaptım ama f11 tuşunun...
Link için resme tıkla.
Bu fiyata bilindik markadan türkçe klavye, sessiz mouse ve pil dahil bir klavye mouse seti bulmak zor. Hem Kargo da bedava, İhtiyacı...
Işık geçiren Türkçe tuş takımı 700 liraysa alınır işte🙂. Elinizdeki ışık geçirmeyenleri de buna takarsınız. Mis gibi yedek klavye veya hediye olur. Gerçi...
Değiştirmek istediğiniz tuşları buna takarsınız. Bundaki tuşlar kaliteli/pahalı klavyeye oluyorsa o klavyeye takarsınız. Işık geçiren Türkçe karakter tuşlar...
Bunu alanın zaten pahalı switch ile işi olmaz😀. Bir -iki incelemeye baktım da çeviri yanlış değilse 3 pin switchler oluyor. Bazı klavyelere hem 3 pin hem 4...