Ekran kartı için Nvidia denetim masasını deneyeniniz oldu mu? Orada da entegre grafik seçme yeri var. Uygulamaya özel de seçebiliyorsunuz genel olarak da...
Batarya için yalnızca igpu modunu seçmek şart. Muhtemelen kendi kafasına göre dgpu'yu kullanıyor. 2 saat video izleme ve internette dolaşmada %30 yedi...
Öyle olsa büyük nimet olur gerçekten. Beyler ufak bir inceleme yazıyorum bu konularda pek tecrübem yok sizide etiketleyeceğim fikirlerinizi oraya da...
Windows'ta uyku modu hep sıkıntı. İzlemediyseniz Onur Babacan'ın ... gibi notebook videolarını izleyin ( Google'a gibi notebook yazınca ilk sırada çıkıyor🤣...
At hocam karşılaştırma yaparız. Birde şimdi aklıma geldi şöyle garip bir durum var ama neyden kaynaklı bilmiyorum. Bilgisayarı uyku moduna alınca kendi...
3- Kontrol panelinde reklam var.
4- Bataryaya sınır koyma ayarı yazılım üzerinden yapılmıyor. ( Bir videoda Asus ve msi için bu ayarı yazılım üzerinden...
Belki Rdr 2'ye özel bir şeydir veya güç planınız ilgili de olabilir( Gpu için ayarlar var ama hiç ellemedim). Horizon Forbidden West'i biraz denedim...
Horizon Forbidden West oyununu deneyeceğim ama anca yarın olur. Haber ederim.
Benim cinebench sorunu da nihayet düzeldi. Ama nasıl düzeldi bilmiyorum🤣...
Çok kafaya takmayın bence render işinde kullanmayacaksanız oyunlarda etkisi fark edilmez büyük ihtimalle
1780776201
Gpu Kullanım olarak 100 oluyor ama az...