Rovi isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çift monitore farklı duvar kağıtları eklenebilirmi ?

wallpaper engine kullan istediğin gibi özelleştirirsin ekranları
  2. R

Discord benzeri uygulama önerisi lazım

dns kullan discorda devam et
  3. R

Windows 10 'DAN W11 HATASI

hocam bu eskik olan programlar neler acaba
  4. R

Yardım Razer BlackShark V2 HyperSpeed vs HyperX Cloud III Kablosuz

Sizce hangisini almalıyım taksitle alacağım yada o fiyat bandında başka model varsa önerebileceğiniz bekliyorum.
  5. R

Okul icin 125cc motosiklet önerisi

mt125 al ikinci el keyfine bak
  6. R

Yardım Acilen sandalye lazım karar veremiyorum

https://www.hepsiburada.com/claw-s-z10-masaj-fonksiyonlu-ergosupport-terletme-yapmaz-kadife-bel-bas-yastigi-cift-kol-mekanizmali-celik-ahsap-iskeletli-oyuncu-koltugu-p-HBCV0000A53IH4?magaza=Hepsiburada bunu 4200 e aldım fakat yorumları içimi ısıtmadı adam gibi incelemesi falanda yok başka...
  7. R

Yardım Donanım arşivinin önerdiği koltuk alınır mı?

4200 liraya bunu aldım fakat genel olarak diğer sitelerde vs ytorumlar kötü yönde şuan kargoda sizce iptal etmelimiyim. Yardımcı olursanız sevinirim Koltuk bu
  8. R

❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

şu yorumu gördüm belki biraz da olsa iyi olur 1763589377 Ama kargo da sıkıntı kırık gelen çok yorum var onada dikkat etmemiz lazım bu mu yoksa biraz daha koyup hawk fab v4 almak mı kararsz kaldım
  9. R

❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

aynı durumdayım düzügn bir inceleme yok bbi yorumda çok küçük olduğu söylenmiş o konuda şüpheliyim
  10. R

gençler alınır mı? ona göre alacağım 3 taksitle
  11. R

1500₺ klavye önerisi

hocam hangi klavye bu
  12. R

Yardım Klavye almak istiyorum arada kaldım

ayrıca MCHOSE de 3 k civarı
  13. R

Yardım Klavye almak istiyorum arada kaldım

sıfırı 2400 lira 1700 e sadece kutusu açılmış var mantıksız olmazmı sence
Geri