geçen ay yeşilini almıştım 450 civarına denk geldi. %60 control %40 speed diyebilirim. yüzeyi pürüzlü fakat skatez e görede hissiyatı değişiyor. dikişleri...
evet yazılımda haklısınız uygulamalı olsaydı çok rahat olucaktı fakat qmk gibi açık kaynak kodlu olmadığı için istediğin gibi özelleştiremezdiniz. qmk...
qmk bilmek gerekiyor. az ışıklığıda qmk üzerinden parlaklığı 104 değerine kısıtladıkları için. via ile basit işleri halledebilirsin. şeffaf keycaps taktım...
tamam hocam pc nizi düzelttiğinizde qmk üzerinden full parlaklık yakıp resim kaydedin karşılaştılarım. vaktiniz olursada qmk yi fabrika ayarına sıfırlayıp...
qmk bilgim yok değeri arttırıp deneyemem. dosyasını atarsanız test etmiş olurum. monsgeek in qmk kendi içinde güncelleyip via üzerine entegre ettiğini...
via üzerinden denedim. qmk kullanmıyorum. via da hali hazırdaki dosya max parlaklıkta zaten. test etmek için via nın json dosyasına girip değeri düşürüp...
github üzerindeki qmk dosyasında dediğiniz gibi parlaklık 104 sınırlı. via kullanan arkadaşlar zaten full parlaklık alıyor. via dosyasının parlaklığı 255...
keycaps leri sordun sanırım. mda profil olarak geldiler pek yaygın olmayan bir profil fakat benim açık ara favorim oldu. cheryden daha güzel. harfleri...