Rubin2828 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Uygun fiyatlı şarj aileti + kablo önerisi

Arkadaşlar telefonum iphone 11 uyguna şarj aileti bulamadım yardımcı olurmusunuz ? bide kadıköy tarafında şarj kablosu satanda var onlar daha mı uygun yoksa online mi uygun
  2. R

Barfiks hariç hiçbir harekette sırtımı hissetmiyorum

teşekkürmederim hocam
  3. R

program var eskiden pzt göğüs tricep salı sırt biceps çarşamba bacak ve omuz ama 2-3 aydır gitmediğim için fullbody geçtim başlangıc 1-2 gün yazıyor ama 3 yada 4 gün gitmeyi planlıyorum
  4. R

teşekkür ederim hocam yardımlarınuz için spor yapmadığım günler 1800-1700 kalori yaptığım günler 2300
  5. R

teşekkür ederim hocam pişmiş daha kolay oluyor öylentartsam olur mu illa çiğ mi
  6. R

hocam genelde direk protein ne varsa yiyofum öğlen akşam tavuk pilav aburcubur yoktu yani full tavuk göğsü yeşillik az çok row hep bicepse vuruyor yani doğru formları hocalara sorduğumdada doğru yapıyorsun dedi ağırlıkları değiştirdim aynı bicepse vuruyor
  7. R

180 75 kilo 6 ay
  8. R

ben row machinede hala aynı kaldım 30 kilo mu ne belkide daha az hatırlamıyorum ama şöyle diyim her öğünümde tavuk vardı protein yeterli aldığımdan eminim kaloride sorun var oda çok zor çiğ tartmak hep zahmetli sorunum var galiba
  9. R

denicem 1757804636 hocalarım siz öyle diyorsanız denicemde 100kg ne hocam titanmısınız
  10. R

hocam tam yapıyodum yine bişey oluyodu sonra işe başladım sıcak hava gidemedim lad pulldown yaparken mu makineden yapıyorum sebebi bu olabilir
  11. R

Tavuk göğsü soya soslu zararlı mı yararlı mı ?

öyle yaparım büyük ihtimalle ama kalori açığı takibi çok zor
  12. R

amacım yağ yakmak hocam kendi halimden memnum değilim 6 ayda düzgün yağ yakamadım kas bile kazanamadım boşuna gittiğimi hissediyorum göğüsüm düzgün çalışmıyor hala sırtımda öyle ama biceps arka kol karı bacak inanılmaz çalışıyor
  13. R

az tuzlu olur mu
  14. R

arkadaşlar herkese selam bütün hareketler dahilinde barfiks hariç sırtımı hiç hissetmiyorum odaklansam bile olmuyor 43 kiloda skolyozuma vuruyordu ağırlığı arttırdım bu sefer bicepse daha çok vuruyor ben anlamadım nasıl aşıcam bu durumu
  15. R

ülkeye sizin gibi insanlara yardım eden hocaların olması lazım ❤️
Geri