rxsy isimli üyenin son içerikleri

1. rxsy

Evime Alt Yapı Geldi Hangi İnternet Sağlayıcı Bağlamalıyım

gıbırnet yine sanırım içlerinde en uygunu
  2. rxsy

Evime Alt Yapı Geldi Hangi İnternet Sağlayıcı Bağlamalıyım

izmirin göbeğinde oturmamızaa rağmen bugün internet alt yaaapı geldi alt yapı vardı fakat mahallenin kutusunda boş yer yoktu ve bugün aaçıldı hangi internet sağlayıcı bağlamalıyım uygun ve güzel bir şey istiyorum zamanında gıbır nete bakmıştım türknet pahalı geliyor önerilerinizi bekliyorum
  3. rxsy

Max 48k Laptop Önerir Misiniz

Abiler laptop alıyorum ünidr zaman geçmiyo oyun oyanamak için alıcam ne önerirsiniz
  4. rxsy

Ağzıda Yara Yapmayacak Diş Macunu Önerir Misiniz

eyw sağol hocam
  5. rxsy

hocam çok fuhuş bir fiytmış yok mu daahaa uygun bişey bir diş macununa bu kadar para verirsek sonumuz ne olur 😂
  6. rxsy

Babamın ağzında colgate signal vs yara yapıyor ağızda yara yapmayacak bir diş macunu önerir misiniz Yaradan kastım dil ucunda beyaz aft ucu beyaz uçuk gibi bir yara önerilerinizi bekliyoreum
  7. rxsy

Max 47 48k Laptop Önerir Misiniz

2. ele sıcaak bakmıyor hocam ya
  8. rxsy

Max 47 48k Laptop Önerir Misiniz

arkadaşım laptop arıyor oyun oynayacak steam pubg cs2 valorant önerileriniiz bekliyorum
  9. rxsy

Pmyo Sözlü Mülakata Nereden ve Nasıl Çalışabilirim

sğlık ve parkuru etabını geçtim mülakata çalışıcam halihazırda çalışıyorum ama tam anlamıyla nereden ve nasıl çalışacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz bir sorumda mülakat ne zaman olur
  10. rxsy

7-7.5k Monitör Önerir Misiniz

pivot özellikli demiştim hocam 1787410638 iyi mi hocam bu
  11. rxsy

7-7.5k Monitör Önerir Misiniz

genel olarak valorant cs pubg tarzı oyunlar oynuyorum arada da hikayeli şuan kullandığım monitör g24f2 panel arızası var o yüzden değiştiriyorum 24inç hz yüksek ve pivot özellikli istiyorum bana bir sıkıntı çıkarmayacak güzel bir monitör önerir misiniz
  12. rxsy

Chasbacki Olan Kart Önerir Misiniz

Başlıkta belirttiğim gibi chashbacki olan kart arıyorum nays kartım vardı ama şuan çalışmıho ibandan para atamıyorum kullanılmıyor şuan
  13. rxsy

Yks Tercih Hakkında Yardım Lazım

o ayrıntıyı vermeyi unutmuşum genel olarak mezun kafasındayım ztn son öyle bi sormak istedim
  14. rxsy

Yks Tercih Hakkında Yardım Lazım

Selamın aleyküm EA 370k yaptım ama mezuna bırakmalı mıyım bırakmamalı mıyım bilmiyorum aklımda bi uluslararası ticaret ve lojistik var tercih listen hazır değil kafam çok karışık polisliğe başvurdum sizce yapmalı mıyım yapsam ne yazıcam
Geri