rxsy isimli üyenin son içerikleri

1. rxsy

Türk Telekom 50Gb hediye gelmiyor

Telefonum 5g desdekliyor yukarıda 5g yazıyor fakat uygulamadan almak istediğimde 50gb ı telefonunuz desdeklemediği için olmuyor diyor SMS üzerinden de aynı şeyi söylüyor sebebi nedir
  2. rxsy

İnternet Hızlarınız Nasıl ?

Bende durumlar böyle iyi mi bilmiyorum Türk Telekom kullanıyorum
  3. rxsy

Araba göğüs kısmı için ne almalıyım

teşekkürler
  4. rxsy

Araba göğüs kısmı için ne almalıyım

Arabanın genel olarak iç plastik aksamları için genel olarak göğüs kısmı için bir malzeme arıyorum hem temizlik hem parlatıcı.ikisi bir arada oluyor mu bil bilgim yok Ne çok pahalı ne çok ucuz bir şey istiyorum kısacası aracıma zararı olan bir şey almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
  5. rxsy

Kendinizden sonrakine bir şarkı önerin

sezen aksu keskin bıçak diyorum hocam iyidir güzeldir
  6. rxsy

Ne oldu anlamadım sizce ne oldu?

elektirik dün gece 12 de gitti bugün ikindi vakti geldi trafo patlamış pc monitörde bir sorun yok
  7. rxsy

Ne oldu anlamadım sizce ne oldu?

Bugün PC başında oturmuş ders çalışıyodum bi anda 5 kere monitör kapandı geri açıldı böyle ekranda marka yazıp geri açılıyordu sanki tuştan açıp kapatmak gibi neyse sonra evin sigortası attı daha sonra gittim kaldırdım ama bu sefer mahallenin elektriği gitti elektrik gitmesi normal ama monitör...
  8. rxsy

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

markayı bilmiyorum iyi bir markamı
  9. rxsy

Türknet gigafiber kutusu geldi fakat farklı mı?

çok haklı bir sitem olmuş izmirin göbeğinde daha alt yapı yok
  10. rxsy

Öneri Monitör tavsiyesi kıyaslama

bende bakıyorum monitör fakat gıgabytea karşı bi şeyim var şuan gıgabyte g24f2 kullanıyorum panel arızaasu verdi gigabyte alıp tekrar yaşar mıyım diye korkmuyırum değil
  11. rxsy

360 Hz Monitör Önerisi Yapabilirmisiniz

15 dk içinde aynı konudna 2 kere açmışsın
  12. rxsy

Yardım 6K BÜTÇEYE 1080P MONİTÖR ÖNERİSİ

takipteyim
  13. rxsy

Samsung Odyssey G3 alınır mı?

hocam konudan bağımısz banada öneriri miisn 5.5 6 max 6.5 bütçem var fps oyunları hikayeli oyunlar oynuyorum pivot özellikli olması önemli en azından aşağı yukarı asansör olması üzmeyecek bir şey var mı
  14. rxsy

Yardım Olmadığım yerde ceza yemişim yardım

tamamdır eyw
Geri