aletlerin ismini bilmiyorum belki yaptıklarımdan biri omuz çalıştırıyodur ama bana söylemedi hiçö bu omuz diye
program olarak şöyle yapsam nasıl olur pazartesi salı git çarşamba dinlen perşembe git cuma dinlen ve cumartesi git paazar dinlen bu şekil olsa olur mu yoksa 3 gün olmak zorunda mı...
spora başlama amacım kilo almak kilo alırken de düzgün kilo almak istiyorum yağlı bir şekilde kilo almak istemiyorum şuan günde 5 öğün kadar yiyiyorum örneğin
sabah 5 yumurta ve yarım ekmek
spor sonrası pilav üstü et yanında bir tabak yoğurt
sonra ailemle akşam yemeği yemekte ne varsa
yemekten...
haftada 6 gün spor salonu açık şuan full body çalıştırıyo biraz alış ağırlık antremanlrına geçircem dedi şimdi ben 6 gün gideyim mi yoksa 4 5 gün mü gideyim
Selamın aleyküm ben geçtiğimiz cuma günü spora başladım full body çalışıyorum şuan oradaki hoca öyle yapmamı söyledi
İlk olarak göğüs artından sırt sonra farkı bir alette tekrar sırt sonra bacak iki farklı alette ardından biceps yine iki farklı alet son olarak triceps
hocaya sordum hocam ben...
hocama ben kesinlikle ilerlemek istiyorum zayıf olmaktan bıktım teşekkür ederim alırım
1778258727
yemek yapmaya üşenen biriyim yemek yiyebiliyorum bir öğün 7 yumurta yiyebniliyorum ama sadece hazırlaamaya üşeniyorum