Telefonum 5g desdekliyor yukarıda 5g yazıyor fakat uygulamadan almak istediğimde 50gb ı telefonunuz desdeklemediği için olmuyor diyor SMS üzerinden de aynı şeyi söylüyor sebebi nedir
Arabanın genel olarak iç plastik aksamları için genel olarak göğüs kısmı için bir malzeme arıyorum hem temizlik hem parlatıcı.ikisi bir arada oluyor mu bil bilgim yok
Ne çok pahalı ne çok ucuz bir şey istiyorum kısacası aracıma zararı olan bir şey almak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bugün PC başında oturmuş ders çalışıyodum bi anda 5 kere monitör kapandı geri açıldı böyle ekranda marka yazıp geri açılıyordu sanki tuştan açıp kapatmak gibi neyse sonra evin sigortası attı daha sonra gittim kaldırdım ama bu sefer mahallenin elektriği gitti elektrik gitmesi normal ama monitör...
bende bakıyorum monitör fakat gıgabytea karşı bi şeyim var şuan gıgabyte g24f2 kullanıyorum panel arızaasu verdi gigabyte alıp tekrar yaşar mıyım diye korkmuyırum değil
hocam konudan bağımısz banada öneriri miisn 5.5 6 max 6.5 bütçem var fps oyunları hikayeli oyunlar oynuyorum pivot özellikli olması önemli en azından aşağı yukarı asansör olması üzmeyecek bir şey var mı