https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-140-digital-siyah-fiyati,1262437830.html ben bunu tercih ederim.
yada bu...
bende çok bir bilgim yok ama şuan da ps ve xbox kolları pahalı olduğu için ben alsaydım bunlardan tercih ederdim hem görünüşleri çok güzel hoş hemde güzel...
kasayı 2500 TL e aldım geliştiriyorum 2 ay oldu daha yeni
aldığım zaman içinde
Nvidia GT 1030
AMD Ryzen 3 1200
ASRock A320M-HDV R4.0
400 W Psu
Neoforza...
Hocam ben aktif olarak 4 yıldır steelseries nova serisi kullanıyorum hem nova 3 hem nova 1 kullandım ve uzun saatler boyunca bilgisayarda oturan biriyim...
attığım kasa psuyu al her türlü besler fazeon da besler sıkıntı olmaz işlemci olarak 4k bütçen varsa r5 5600 bir aşağısı senin attığın r5 3600 bir aşağısı...
hocam sizin dediğin olay kendisi başından saçma sizin dediğiniz şekilde anlatıyorum bak.
cebimde 100 tl var
a bakkalında 50 tl işlemci var alacağım işlemci...
hocam gerek var mı bu sistem için bu kadar yükseltmeye bu sistem için yükseltmeye ve artı olarak sıfır alamazsın ve ikinci el dedikten sonra ikinci el...
bende dediğin işlemcileri almayı düşündüm fakat r5 3600 gerek önbelleğinin yüksek olması benim oyun+yayın kısmında daha çok iş yapacağını düşünüyorum 2.5 k...