Cidden yaşadığın durum sinir bozucu sıfır aldığın ürünlerde böyle sorunlarla karşılaşman moral bozucu olduğunu biliyorum geçmiş olsun öncelikle. Ben olsam...
O halde anakartta veya işlemcide falan sorun yoktur. %100 ram sorunlu olarak yorumladım ben olayı
1764449280
Ramleri temiz bezle zarar vermeden silip...
Çok emin degilim ama bildiğim birşeyi söyleyeceğim ama doğru olmayabilir öneri vermiyorum sadece bir şeyi denemeni istiyorum. Bu eski ramleri çıkar ikisini...
Sporcu değilsen az veya çok takma bosver kondisyonun iyi bence. Benim de günüm evde geçiyordu senin gibi monoton hayata sahiptim bi halı sahaya gittim...
adam driver dışı bir kaynaktan hata aldığı halde amd driver kaynaklı hata aldın dediği için suçu drivera atabiliyorlar diyorum normalde driver hatası...
Nasıl güncelledin kral driverı mı? Komple ekran kartını mı?
1764446775
Ekran kartını güncrllediysen ddu ile eski driverı silip en son sürüm 5060 driverı...
Yok hocam illa 9070xt sorunsuz lafına getirmeyin olayı. Ben diyorum ama yine diyorum bakın herhangi bir 9000 serisi kartla sorun yaşayan vardı 7000 serisi...
Biraz bütçe artırıp Xdrive bunu alsan o thunder proya bin basar bana göre. Peşin fiyatına 6 taksit de varmış. Hatta bütçeyi 500 artırıp xdrive 15li plus...